עבור לתוכן

איך קונים מסך מחשב חדש ?

Featured Replies

פורסם

הי,

אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש ואין לי מושג איפה להתחיל.

אני מנהל רשת (כך שאני לא בור בחומרה) אבל אני בהחלט לא מעודכן בטכנולוגיית המסכים בשנים האחרונות.

כמה עולה מסך סביר (יש לי כרגע מאג שקניתי לפני 5 שנים שעובד מצויין במחשב השני) ?

אני בעיקר גולש עם המחשב, מידי פעם משחק (redeon 9600XT).

חשבתי ש700 ש"ח זו מסגרת סבירה אבל זה תלוי בתשובה שלכם לשאלה הראשונה.

אשמח לקבל הצעות, אני כמובן אקרא באינטרנט לפני הרכישה כך שזו שאלת מבוא בלבד, אז אל תקחו את זה ללב ;)

שוחה נגד הזרם ...

פורסם

LCD או CRT?

איזה גודל?

פורסם
  • מחבר

CRT

17

פורסם

במחיר הזה המסך הכי משתלם יהיה הסמסונג 793DF.

פורסם

אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש ואין לי מושג איפה להתחיל.

בקשר לשאלה "איך קונים" או "איפה להתחיל" :

מקבלים כמה המלצות מחבר'ה פה בפורום (יש פה לא מעט אנשים עם הרבה מאוד ידע וניסיון וזה מאוד עוזר). תחפש עוד כמה הודעות בנושא הזה, ותחכה אולי מישהו יחזק את ההמלצה לגבי המסך הזה או ימליץ על דגם אחר.

אח"כ מחפשים ביקורות והשוואות - אם יש לך כוח תקרא הרבה. אם אתה סומך על חבר'ה פה בפורום אז תסתמך יותר על ההמלצות שלהם.

ובסוף מחפשים חנות שיש בה תצוגה של המסכים הרלוונטים (בד"כ מדובר ב-2-4 מסכים שמתלבטים ביניהם) ואז מחליטים לפי מה שהעין שלך אוהבת (אני יודע שב-LCD יש לזה חשיבות די גבוהה כי אדם אחד יכול לאהוב מסך אחד ולהגיש שהשני גרוע, ואז אדם אחר יגיד בדיוק את ההפך, אבל אין לי מושג עד כמה זה קריטי ב-CRT). יש עם זה בעיה כי אין הרבה מקומות עם תצוגה נורמלית, אז גם אם תראה את המסך אצל חבר ותאהב אותו זה אחלה.

בגדול, אם אתה משקיען אפשר להתעסק עם זה חודשים (במיוחד אם אתה רוצה ללמוד טוב יותר על הטכנולוגיות והדקויות השונות).

אם אתה זרקן תחכה יומיים לתגובות ולך על המסך המומלץ ביותר, סביר להניח שההבדלים בין המסכים השונים שמומלצים כיום יהיו לא גדולים (במיוחד אם אתה מבין שהדקויות לא ממש חשובות לרוב האנשים).

פורסם

יש לך INFINITY (שהיא בעצם DFI לפי שהבנתי) 17 אינץ' עם שפורפרת MAGICBRIGHT של SAMSUNG ב650 ש"ח, לא זוכר באיזה חנות. חפש בZAP

יש לך גם את סמסונג 793DF עם שפורפרת DYNAFLAT שהיא MAGICBRIGHT "פחותה" (לא בדיוק אבל בערך) ב710 ש"ח בKSP

פורסם

ה-INFINITY נראה דווקא כמו AOC (לפי המסך שעליו רשום AOC...). גם אין סיכוי שאתה תקבל כאלו נתונים (1600X1200, שפורפורת MAGIC BRIGHT) בכזה מחיר או אפילו בכמה מאות שקלים כלפי מעלה. בקיצור עבודה בעיניים וטוב תעשו אם תתרחקו מזה.

http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=39994

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם ;D ;D ;D

ראיתי את ה-793dfשל סמסונג בחנות והוא נראה לי מצויין (+ שתי המלצות שלכם)

זה מספיק בשבילי, אני קופץ ל-ksp לקנות אותו.

(כנראה שאני מהזרקנים :) )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים