פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים אני לא צריך אותך שתגיד לי של- 6600 אין צינורות לפתוח.. הבנאדם כולה רצה לפתוח את התצוגה של הטמפ' ואתה כתבת לו שאין שום צינורות לפתוח.. ניראה לי אתה לא שם לב למה שאתה כותב...דבר שני הטריק של הפתיחה הוא של 6600GT ומתאים ל 6600 וגם ל 6200... (בגלל זה אמרתי לך תכתוב דברים שאתה מבין בהם...)
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים הוא כתב לגבי הצינורות ואתה מוזמן לשאול אותו (שים לב שהוא ערך את ההודעה).
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים הוא מדבר על עצמו... תשאל אותו והוא יגיד לך שהוא אכן שאל בתחילה על פתיחת צינורות ב-6600.
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים מחבר טוב אני אבהיר, בהתחלה שאלתי לגבי פתיחת צינורות ואחרי שהבנתי שאין מה לפתוח ערכתי ושאלתי רק לגבי הבקרת טמפ'..
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים הוא מדבר על עצמו... תשאל אותו והוא יגיד לך שהוא אכן שאל בתחילה על פתיחת צינורות ב-6600.אתה טאמבל ברמות!עמית, צריבה היא ממש לא מסובכת, וזה כדאי אם אתה מתכנן OC..
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים חבל שאתה יוצא טמבל כי הוא שאל לגבי פתיחת צינורות, עניתי לו ואז הוא מחק את השאלה הזו. מובן או שאתה רוצה את זה לאט יותר?
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים מחבר אתה טאמבל ברמות!עמית, צריבה היא ממש לא מסובכת, וזה כדאי אם אתה מתכנן OC.. אני לא מתכנן אוברקלוק בזמן הקרוב..אני פשוט רוצה להיות שקט בנוגע לעניין הטמפ'.
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים חבל שאתה יוצא טמבל כי הוא שאל לגבי פתיחת צינורות, עניתי לו ואז הוא מחק את השאלה הזו. מובן או שאתה רוצה את זה לאט יותר? במקרה כזה: " כפתור עריכה" אני לא מתכנן אוברקלוק בזמן הקרוב.. אני פשוט רוצה להיות שקט בנוגע לעניין הטמפ'. אז ממה שהבנתי רק צריבה תעזור לך.. בהצלחה
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים טובקודם כל איזה חברה הכרטיס שלך? יש לו תוכנה לצריבת ביוס מהווינדוס?בקשר למדריך הינהאתה מוריד את התוכנה הזאת:http://www.mvktech.net/index.php?option=com_remository&Itemid=26&func=fileinfo&parent=folder&filecatid=1283אתה מגבה את הביוס שלךאתה הגיבוי אתה פותח בתוכנהעובר לקטגוריה של הטמפרטורהויש לך לסמן שם V לטוויק של 6600GTתסמן אותו ותישמור בניפרד(לא על הקובץ המקורי)אחר כך צרוב את הביוס שהכנת וזהו יש לך חישן טמפ' מופעל
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים מחבר יש לי של Club3D.אתה בטוח שניתן לפתוח את הבקר טמפ'? אני מת מפחד שאני אגרום נזק..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.