עבור לתוכן

קניית האמר מהצבא

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שזה אומר? :nixweiss:

• תגובות 96
  • צפיות 11.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

משהו מוזר באתר,שמתי לב שצה"ל מוכר מטוסי קרב שונים,האם אזרחים יכולים לרכוש אותם?

דוגמא

http://www.sibat.mod.gov.il/airforce/a4skyhawk.htm

פורסם

חחחח יש שם טנקים מטוסים צוללות תותחים ספינות קרב מה לא... אפשר להרכיב ממש צבא קטן עם כל זה (צבא של עולם שלישי אבל בכל זאת)

פורסם
  • מחבר

כן,אזרח באמת יכול לקנות את כול השטויות האלו שמה?

פורסם

הרבה שטויות...

דבר ראשון מספיק אפילו בקבוק מולוטוב, או אפילו בלוק מקומה שלישית על המיכסה מנוע בשביל להשביט האמר ממוגן, למה כי המכסה מנוע של האמר ממוגן ורגיל עשוי מפיברגלס.

תא הלוחמים של האמר הממוגן יותר ממוגן מתא הלוחמים של הזלדה (נגמש M113 רגיל), ואתה יכול לראות תמונות מעירק של האמרים ממוגנים (רוב האמרים הממוגנים שם מוגנו בארץ, כמה הבסוד), שקיבלו מטעני קלע של יותר מ20 קילו, ואפילו מטעני צד מאולטרים כבדים (פגזי אלטילריה ומרגמות שהוסבו למטען), ולרוב הצוות שיושב בתוך האמר יותר עם פגיעות לא חומרות, אבל להגזים ולומר ש4 קילו קיפח חיים.

הH1 הרבה יותר יקר והרבה פחות מתאים לשימוש בכביש מהH2 והH3.

האמר שחזר משכם:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

נחמד,רכב בהמתנה :lol:

פורסם

שגרתי בדרום בנגב שתי משפחות באזור קנו האמר צבאי ושיפצו אותו ביחד.

שאתה גר באמצע הנגב ומסבבך רק חולות מדבר יש לכלי כזה שימוש.

אז אני יודע על מקרה אחד שהאמר צבאי הגיע לידיים אזרחיות, ואל תגידו לי לא הגיוני ודברים כאלה כי אני ראיתי אותו בחצר שלהם.

פורסם

האמר שחזר משכם:

ואתה מבין איזה טירוף הוא עבר בשביל להגיע למצב כזה ?

פורסם

איזה טירוף .... כולה קצת מכות בפח , הורידו לו גלגל , וכמה אבנים התדרדרו עליו מלמעלה ...

צריך לשלוח לשם איזה X5 , זה כבר רכב ממוגן :smile1:

פורסם

נו זאת הנקודה... הוא עבר דברים מטורפים לחלוטין ו-yet, יצא בסה"כ עם קצת מכות בפח ופחות גלגל (ויש גם מצב שהגלגל הזה סתם חסר בתמונה כי כל מה שהוא חטף זה פנצ'ר...)

פורסם
  • מחבר

FARKASH7 הם אמרו במקרה כמה זה עלה להם?

ובאיזה מצב זה הגיע אליהם?

אגב מה שקורה בשכם נראה מטורף לגמרי.

חבל שאת זה לא מראים בטלויזיה

פורסם

נו זאת הנקודה... הוא עבר דברים מטורפים לחלוטין ו-yet, יצא בסה"כ עם קצת מכות בפח ופחות גלגל (ויש גם מצב שהגלגל הזה סתם חסר בתמונה כי כל מה שהוא חטף זה פנצ'ר...)

זה באמת היה פנצ'ר, טוב לא ממש פנצ'ר בגלל שהצמיג חסין ירי אבל הוא נזקק להחלפה

קבלו עוד תמונה:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

שחטו אותו שמה הא?

פורסם

חס וחלילה.. הם פשוט הביעו מחאה לגיטימית נגד הכיבוש.

פורסם
  • מחבר

:lol: :lol:

מה שמצחיק אותי זה שהם עוד מתלוננים שהרגו אזרחים "חפים מפשע" כנראה זריקת אבנים על חיילים ובקבוקי מולוטוב זה לא פשע.

דוגמא לכמה שהערבים טיפשים,חבר של בת דודה שלי שירת בקרבי,הם נכנסו לתפוס חשוד הם חסמו את הרחוב עם שני ג'פים,האידיוט הבין שהוא חסום ופשוט התפוצץ באמצע הרחוב.

אידיוט.

בבתי הספר שמה מלמדים אותם להכין בקבוקי מולוטוב.

חינוך טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים