עבור לתוכן

קניית האמר מהצבא

Featured Replies

פורסם

בואו למטולה ויהיה לכם מזל אם לא יכנסו בכם 5 האמרים צבאיים.

הנהגים שנוהגים בהאמרים הצבאיים פשוט חסרי אחריות בגלל שהם יודעים שאם הם נכנסים במישהו ב-100 קמ"ש לא קורה להם כלום :screwy:

• תגובות 96
  • צפיות 11.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תשמעו רכב לא כול כך רע,אם אתה גר בסמיכות לרצועת עזה :lol:

אם כבר מדברים על זה,כמה עולה האמר צבאי טוטאל לוסט?

פורסם

בואו למטולה ויהיה לכם מזל אם לא יכנסו בכם 5 האמרים צבאיים.

הנהגים שנוהגים בהאמרים הצבאיים פשוט חסרי אחריות בגלל שהם יודעים שאם הם נכנסים במישהו ב-100 קמ"ש לא קורה להם כלום :screwy:

לא, זה בגלל שיש התראות על הגדר והם ממהרים לשם לפני שהמחבל יכנס ויהרוג אותך.

פורסם
  • מחבר

אגב לדעתי צריך לתת האמר לכול תושב נתניה.

ממוגן ירי :lol:

פורסם

כמה שטויות!!!!

בוא נבהיר כמה דברים, האמר H1 הוא רכב לכל דבר ולכן יש לו אישור לנסוע בכל כבישי ישראל גם כצבאי גם כאזרחי ההבדל בH1 לעומת הH2,H3 שחייבים רישיון ג

כלומר רישיון מעל 15 טון של משאית כדי לנהוג עליו וזה ההגבלה היחידה של לנהוג עליו כאזרח!

דבר שני! צה"ל אכן מוכר רכבים לאזרחי ישראל.

הרכבים שנמכרים יהיו רכבים שיצאו משירות כי הם הוחלפו ברכבים חדשים יותר כמו פיג'ו 205 צבאיות לשעבר שיש המון על הכביש (סיומת 15 במספר רישוי) או הרבה רכבים אחרים.

רכבים צבאים נטו כמו ההאמר, משאיות למינהם ועוד' הצבא בדרך כלל לא ימכור אותם לשוק האזרחי כי הם הולכים למאגרי החירום של צה"ל למקרה מלחמה שלא יהיה חוסר של רכבים בשלב מסויים של התיישנות הרכבים (מה שקרה עם הג'פסים) הם הולכים למכירה או לייצוא לצבאות סוג ז' של מדינות עניות וחלקם מצליחים להגיע לשוק האזרחי.

פורסם

בצריפין אפשר להוציא מכוניות בגרושים.אני מכיר מישהו שלקח סובארו B4 מודל 2000 מנוע מת עם גיר חדש ב8000 שקל!

פורסם
  • מחבר

יש גם במקרה רכבים צבאיים שעברו תאונות?

פורסם

האמר עולה לצהל 65 אלף שקל מנוע להאמר עולה 9 אלף גיר 4 אלף  זה ממה שזכור לי עכשיו שהאמר הלך טוטאלוס שולחים אותו למש"א שזה גוף אזרחי ומוציאים ממנו את כל החלקים חלקם תקינים וחלקם משפצים אותם אם יש פגיעת שילדה קשה שלא ניתן לתקן כל השלד הולך לגריסה עוד משו זה שלא משנה האמר צבאי כן 94 או 2005 הוא אותו חלקים אותו יצור אין שם שיכלולים או שיפורים כמו באזרחי הכל אותו דבר זה קו יצור שלא משתנה אבל יש כמה מקומות ודגמים שמכניסים להם שיפורים בצבא אבל עקרון זה אותו האמר רק עם תוספות לצרכים שהוא משמש!!!

וחוץ מיזה הבלאי שלו מטורף יש דגמים בצבא ACV ECV COCV וכו... חלקם באים עם טורבו בגלל המאמץ בכדי שהאוטו יוכל ליסחוב את המיגון ששמים עליו שמים לו מגדשיי טורבו וסוחטים את המנוע בכדי ליסחוב 6 טון רק המיגון לא כולל ציוד והרכב לצבא לא עולה יקר כל חצי שנה מנוע אבל לאזרח אתה צריך לזכות כל חודש בלוטו פרס ראשון...

פורסם
  • מחבר

אז אי אפשר לקנות האמר צבאי? :nixweiss:

פורסם

אז אי אפשר לקנות האמר צבאי? :nixweiss:

לא ,האמר לא, אבל ג'יפ אמריקאי יהיה מאוד מאוד נחמד לקנות מהצבא אם לא חטפו את כולם זה ג'יפ קטן כמו באגי אפשר לעשות אותו מהמם!אם קצת טעם והשקעה תהיה יצירתי :xyxthumbs:

פורסם

ואם אתה ילדון טמבל אתה נהרג איתו תוך יומיים כי הוא אחד הרכבים הכי מסוכנים שיש... הוא מתהפך מ-א-ו-ד בקלות.

יותר מסופה ממוגנת ואם אי פעם תיסע או נסעת אתה יודע על מה אני מדבר.

פורסם
  • מחבר

לא מתכוון לקנות שום דבר.

רק שואל לידע כללי :nixweiss:

אגב למי שמכיר אותי יודע שאני לא עושה שטויות ואני לא חושב כמו שאר המטומטמים בגילי שאני שומאכר השני :nixweiss:

בעקרון פשוט מעניין אותי האם זה אפשרי בסופו של דבר לקנות כלי רכב צבאיים,כמו ג'פים,ומשאיות ישנות?

לפי מה שהבנתי אין הרבה סיכוי לקנות האמר נכון?

פורסם

גם אם היה האמר למכירה לא היה לך אישור לעלות איתו לכבישי ישראל, מקסימום לרדת איתו לשטח על גבי גרר כמו שעושים מלא אופנועיים וג'יפים שלא מורשים לסוע על כבישי ישראל בגלל הגבלות רישוי.

כל כמה שנים הצבא מרענן את הימ"חים (מחסני חרום), ומוציא כלים מיושנים למכירה לשוק האזרחי, בעבר לכלים האלו היה מותר לנוע על כבישי ישראל, לאחר המרת הרישוי של הרכב לאזרחי.

וישנם עדיין  מעט רכבים בכביש שעברו הסבה זו (הבליזרים שחולקו למגדים בשנות ה80/90, ג'יפ וויליס, קומנדקרים, וגם אבירים).

רוב המשאיות נמכרו לירדנים ומדינות עולם שלישי בשווי המתכת שלהם, הם לא נמכרו לישראלים כיוון שאין להם אישור לנוע בכבישים בארץ\ וכל הריו נשלחו (ועדיין נשלחים) לגריטה.

הרכבים הצבאיים היחידים שיש להם אישור לסוע בארץ שהם עוברים לידיים פרטיות, אלו הרכבים "האזרחים" (רכבי א'), אלו הטויוטות רנו למינהם, פיגו 205, אבל צריך להיות ממש מטומטם לקנות רכב שחוט, שילד ב 18 נוהג על רנו קנגו "נהיגה ספורטיבית".

יש גם סופות שמוצאים למכירה אבל אין לו רישוי לנוע בכביש.

פורסם

האמר "מתהפך מ-א-ו-ד בקלות" ? :lol: :lol: :lol:

נווו, לא שיחקת בבאטלפילד 2?! :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים