עבור לתוכן

סיווג בטחוני

Featured Replies

פורסם

קיבלתי מכתב וטפסים למלא פרטים כדי שיקבעו לי סיווג בטחוני.

עד עכשיו הייתי במיונים לצוות אוויר רק והגיוס שלי ב-23/7/06

הבנתי שיש דרגות של סיווג בטחוני,אמרו לי שלפי צבע המכתב שקיבלתי אפשר לדעת את הסיווג אם הוא גבוה או נמוך... זה נכון? או שרק אחרי שאני ממלא את הפרטים ושולח להם יודעים אם נמוך או גבוה..?

מישהו אמר לי שרק בחמ"ן זה לפי צבעים

קיצר הכל מבולגן ואשמח לקבל עזרה

תודה!!

פורסם

עזוב אותך שטויות אל תיתגייס....(ממשוחרר) אנשים לא יבינו עד שלא יכנסו לזה :bash:

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחחח לא כזה קל לצאת מהצבא...

חוץ מזה אני גם לא כל כך רוצה לצאת...

מישהו יכול לעזור לי בנושא של הדיון?

תודה

פורסם
[ U S A lR  ][/\][ link=topic=143933.msg1208409#msg1208409 date=1128500647]

עזוב אותך שטויות אל תיתגייס....(ממשוחרר) אנשים לא יבינו עד שלא יכנסו לזה  :bash:

:pissed::screwy:

פורסם

אני לא חושב שהם משקיעים מחשבה בצבע של הטופס שהם שולחים לך...

בכל מקרה, סיווג בטחוני זה לא ממש משהו שאמור להיות לך איכפת ממנו.

כלומר - או שיהיה לך או שלא, וזהו... כמובן שסיווג גבוה יותר יאפשר לך להגיע למקומות שסיווג נמוך לא, אבל אין לך באמת מה לעשות בנוגע לזה.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאין לי מה לעשות בנוגע לזה...

רק רציתי לדעת אם קיבלתי גבוה או נמוך

פורסם

עוד לא קיבלת כלום כי לא עברת תחקיר

פורסם

התפקיד קובע את הסיווג, לא להיפך - אם תגיע לתפקיד שדורש סיווג, אז יהיה לך סיווג. אם לא, אז גם אם תעבור אלף סיווגים אתה יכול לגמור בתור אפסנאי..

פורסם

כן אבל זה לא שאם צריכים מישהו לתפקיד מסווג אז ישר ייתנו לו סיווג מתאים.

עושים תחקיר ואז קובעים באיזה תפקידים הוא יכול לשרת

פורסם

זה לא מדויק - ברגע שמאתרים מישהו לתפקיד מסוים שדורש סיווג, עושים לו תחקיר בטחוני; אם הוא עבר (ו-99% עוברים), אז הוא יתקבל לאותו תפקיד. אם הוא לא עבר, אז התפקיד הזה סגור בשבילו.

לא עושים תחקיר סתם בשביל הכיף, אלא כדי לבדוק התאמה לתפקידים ספציפיים שנקבעו מראש.

פורסם

בעתודה מזמנים את כולם לתחקיר בטחוני בשנה האחרונה לא משנה לאן הם הולכים

ולא חסרים מקומות שלא דורשים סיווג

ובכל מקרה זה לא תמיד נגמר רק בתחקיר, יש רמות סיווג גבוהות יותר....

פורסם
  • מחבר

זה לא מדויק - ברגע שמאתרים מישהו לתפקיד מסוים שדורש סיווג, עושים לו תחקיר בטחוני; אם הוא עבר (ו-99% עוברים), אז הוא יתקבל לאותו תפקיד. אם הוא לא עבר, אז התפקיד הזה סגור בשבילו.

לא עושים תחקיר סתם בשביל הכיף, אלא כדי לבדוק התאמה לתפקידים ספציפיים שנקבעו מראש.

בדיוק.... ולכן רציתי לדעת אם צבע המכתב=רמת הסיווג. כי אם רמת הסיווג גבוהה ואני אעבור את התחקיר סימן שאני מגיע לאיזה תפקיד טוב...

בכל אופן שלא יחשבו שם למעלה שעכשיו הם כבר קבעו לי תפקיד... יש לי עוד מנילה לקבל.

רק שאני אבין ב 100%, אחרי שאני שולח את המכתב הזה עם הפרטים שלי,תגיע עוד הזמנה לתחקיר ביטחוני שאותו אני צריך כמובן לעבור?

פורסם

בכל אופן שלא יחשבו שם למעלה שעכשיו הם כבר קבעו לי תפקיד... יש לי עוד מנילה לקבל.

אם יקבע לך תפקיד לפני שתקבל את המנילה אז מצבך טוב.

פורסם
  • מחבר

מה מצבי טוב... הם יכולים לקבועלי תפקיד שנחשב מעולה אבל משעמם אותי מוות.... :P

פורסם

סיווג גבוה ממש ממש ממש לא מעיד על טיב התפקיד

אתה גם יכול להיות מנקה בבניין שהכניסה אליו מותרת רק לבעלי סיווג גבוה (זה אומנם קיצוני אבל הרעיון מובן)

וכן השאלות הזה הוא רק הכנה לתחקיר שתעבור בעל פה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים