פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים קיבלתי מכתב וטפסים למלא פרטים כדי שיקבעו לי סיווג בטחוני.עד עכשיו הייתי במיונים לצוות אוויר רק והגיוס שלי ב-23/7/06הבנתי שיש דרגות של סיווג בטחוני,אמרו לי שלפי צבע המכתב שקיבלתי אפשר לדעת את הסיווג אם הוא גבוה או נמוך... זה נכון? או שרק אחרי שאני ממלא את הפרטים ושולח להם יודעים אם נמוך או גבוה..?מישהו אמר לי שרק בחמ"ן זה לפי צבעיםקיצר הכל מבולגן ואשמח לקבל עזרהתודה!!
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים עזוב אותך שטויות אל תיתגייס....(ממשוחרר) אנשים לא יבינו עד שלא יכנסו לזה
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים מחבר חחחחחחחחחחחח לא כזה קל לצאת מהצבא...חוץ מזה אני גם לא כל כך רוצה לצאת...מישהו יכול לעזור לי בנושא של הדיון?תודה
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים [ U S A lR ][/\][ link=topic=143933.msg1208409#msg1208409 date=1128500647]עזוב אותך שטויות אל תיתגייס....(ממשוחרר) אנשים לא יבינו עד שלא יכנסו לזה
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים אני לא חושב שהם משקיעים מחשבה בצבע של הטופס שהם שולחים לך...בכל מקרה, סיווג בטחוני זה לא ממש משהו שאמור להיות לך איכפת ממנו.כלומר - או שיהיה לך או שלא, וזהו... כמובן שסיווג גבוה יותר יאפשר לך להגיע למקומות שסיווג נמוך לא, אבל אין לך באמת מה לעשות בנוגע לזה.
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים מחבר אני יודע שאין לי מה לעשות בנוגע לזה...רק רציתי לדעת אם קיבלתי גבוה או נמוך
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים התפקיד קובע את הסיווג, לא להיפך - אם תגיע לתפקיד שדורש סיווג, אז יהיה לך סיווג. אם לא, אז גם אם תעבור אלף סיווגים אתה יכול לגמור בתור אפסנאי..
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים כן אבל זה לא שאם צריכים מישהו לתפקיד מסווג אז ישר ייתנו לו סיווג מתאים.עושים תחקיר ואז קובעים באיזה תפקידים הוא יכול לשרת
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים זה לא מדויק - ברגע שמאתרים מישהו לתפקיד מסוים שדורש סיווג, עושים לו תחקיר בטחוני; אם הוא עבר (ו-99% עוברים), אז הוא יתקבל לאותו תפקיד. אם הוא לא עבר, אז התפקיד הזה סגור בשבילו.לא עושים תחקיר סתם בשביל הכיף, אלא כדי לבדוק התאמה לתפקידים ספציפיים שנקבעו מראש.
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים בעתודה מזמנים את כולם לתחקיר בטחוני בשנה האחרונה לא משנה לאן הם הולכיםולא חסרים מקומות שלא דורשים סיווגובכל מקרה זה לא תמיד נגמר רק בתחקיר, יש רמות סיווג גבוהות יותר....
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים מחבר זה לא מדויק - ברגע שמאתרים מישהו לתפקיד מסוים שדורש סיווג, עושים לו תחקיר בטחוני; אם הוא עבר (ו-99% עוברים), אז הוא יתקבל לאותו תפקיד. אם הוא לא עבר, אז התפקיד הזה סגור בשבילו.לא עושים תחקיר סתם בשביל הכיף, אלא כדי לבדוק התאמה לתפקידים ספציפיים שנקבעו מראש.בדיוק.... ולכן רציתי לדעת אם צבע המכתב=רמת הסיווג. כי אם רמת הסיווג גבוהה ואני אעבור את התחקיר סימן שאני מגיע לאיזה תפקיד טוב...בכל אופן שלא יחשבו שם למעלה שעכשיו הם כבר קבעו לי תפקיד... יש לי עוד מנילה לקבל.רק שאני אבין ב 100%, אחרי שאני שולח את המכתב הזה עם הפרטים שלי,תגיע עוד הזמנה לתחקיר ביטחוני שאותו אני צריך כמובן לעבור?
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים בכל אופן שלא יחשבו שם למעלה שעכשיו הם כבר קבעו לי תפקיד... יש לי עוד מנילה לקבל.אם יקבע לך תפקיד לפני שתקבל את המנילה אז מצבך טוב.
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים מחבר מה מצבי טוב... הם יכולים לקבועלי תפקיד שנחשב מעולה אבל משעמם אותי מוות....
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים סיווג גבוה ממש ממש ממש לא מעיד על טיב התפקידאתה גם יכול להיות מנקה בבניין שהכניסה אליו מותרת רק לבעלי סיווג גבוה (זה אומנם קיצוני אבל הרעיון מובן)וכן השאלות הזה הוא רק הכנה לתחקיר שתעבור בעל פה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.