עבור לתוכן

האם 6800gt שלא חובר ישירות לספק עלול לידפוק לוח אם?

Featured Replies

פורסם

אני שואל זאת משום שאני שכאשר הרכבתי את הכרטיס מסך הזה ,שכחתי לחבר את החיבור הישיר שיש על גבי הכרטיס(molex) לספק

התוצאה היתה שהכרטיס מיד השמיע קול אזהרה (שריקה) והמסך לא נידלק , רק לאחר זמן מסוים ניזכרתי שיש צורך בחיבור הנוסף לספק

אני מעריך שבמשך כ-דקה הכרטיס מסך שאב את החשמל הדרוש לו מחריץ ה-agp

והיות וחריץ זה לא בנוי להעברת כמות הזרם שהכרטיס הזה דורש ,ניגרם נזק לחריץ ה-agp

מה שקורה היום זה שברגע שאני מחבר את הכרטיס ,הוא עובד ,אולם תוך זמן קצר המסך מחשיך ואין תמונה .

בדקתי שהמאורר של הכרטיס עובד ונגעתי ב-heatsink ובשניהם לא היבחנתי בשום חריגה.

גם כאשר התקנתי את הכרטיס במחשב אחר ,לא היתה שום בעייה.

עצם העובדה שכרגע אני משתמש ב-כרטיס מסך pci בשילוב עם אותו מסך ובלי שום בעיות יציבות

מביאים אותי למסקנה הבלתי נימנעת שככול הנראה חריץ ה-agp נידפק סופית ואין מנוס מהחלפת לוח אם.

אם ניתקלתם בבעייה דומה בעבר ,זה יעזור אם תספרו איך פתרתם את הבעייה

כלומר האם נאלצתם להחליף לוח אם או שאולי יש איזושהיא אופצייה שפיספסתי ?

(אני כבר ניסיתי לנקות את החריץ agp עם תרסיס אוויר דחוס וגם ניקיתי את המגעים של הכרטיס עם אלכוהול 90 אחוז ,וכול

זאת ללא הועיל )

פורסם

לדעתי כדי פשוט להחליף את הלוח אם וזהו כי 99.991% שהAGP נדפק.... :nixweiss:

פורסם

ניסית לבדוק כרטיס AGP אחר?

פורסם

אני לא חושב שזה בגלל שלא חיברת את החיבור חשמל.... יש כאן הרבה שזה עבד להם בלי החיבור חשמל ולא נהרס להם כלום....

פורסם
  • מחבר

ניסית לבדוק כרטיס AGP אחר?

חיובי

ניסיתי כרטיס אחר -לא עזר

פורסם

מדובר במחשב חדש? או רק בכרטיס חדש? יכול להיות שהחיבור היה פגום מלכתחילה, אני לא חושב שיש סיכוי גדול שהוא נפגם מזה שלא חיברת את החיבור חשמל, אבל אולי בכל זאת. אתה לא יכול לממש אחריות על הלוח?

פורסם
  • מחבר

מדובר במחשב חדש? או רק בכרטיס חדש? יכול להיות שהחיבור היה פגום מלכתחילה, אני לא חושב שיש סיכוי גדול שהוא נפגם מזה שלא חיברת את החיבור חשמל, אבל אולי בכל זאת. אתה לא יכול לממש אחריות על הלוח?

כרטיס חדש יחסית

אין כבר אחריות- הלוח בן שנתיים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים