עבור לתוכן

האם הספקיות אינטרנט בכבלים מגבילות את הUPLOAD?

Featured Replies

פורסם

שלום, בדיוק שידרגתי לחבילה של 2D ו0.512U בכבלים.

הבנתי שהספקיות אינטרנט לא מגבילות את הUPLOAD וזה בזבוז כסף לשדרג גם את החבילה של הספק.

האם זה נכון? מידע ודאי בבקשה, בלי ספקולציות.

פורסם

פשוט תנסה לשלוח קובץ ותראה באיזה מהירות זה עובר...

פורסם
  • מחבר

אם היה לי לא הייתי פה עכשיו :hat:

אני בשלב שלפני רכישת חבילה אצל הספק (ההתקנה של התשתית יוצאת ביום ראשון הקרוב) לכן אני צריך לבדוק את העניין לפני כן.

פורסם

אני לא יודע מה עושים הכל הספקים אבל אני יכול להגיד לך בוודאות שבאינטרנט זהב/SMILE אין הגבלה על המהירות.

לדעתי גם בנטוויז'ן, אני זוכר שאחד התומכים שלהם אמר את זה פעם פה בפורום, אבל בזה אני לא יכול להיות בטוח מאה אחוז.

הדבר הכי טוב לעשות זה להתקשר לתמיכה של הספק ולשאול....

פורסם
  • מחבר

הם מוכרים חבילות אינטרנט גם ביחס למהירות UPLOAD, זה יהיה לא נבון לשאול כזה דבר את הספק אלא אם הוא יהיה כן אתי לגמרי, מה שאני בספק כי כל המערכות שם בהאזנה ועל טיפ כזה הם יפסידו המון כסף.

מקווה שאיזה תומך או משתמש שנמצא בפורום יוכל לתת תשובה ודאית ובדוקה

פורסם

אתה משלם לספק ולתשתית בנפרד? כי לפי מה שאני יודע, היום כמעט כולם משלמים את התשלום פעם אחת או לספק או לתשתית וזו מעבירה את מחצית הכסף הנדרש לשנייה. אם זה כך אז זה בכלל לא משנה אם אתה תודיע לספק.

ודרך אגב, כמה אתה משלם על הכל?

פורסם
  • מחבר

שביררתי אף אחד לא רצה לעשות תשלום כולל כזה, דווקא הייתי מעוניין. כרגע העלות רק לתשתית 119 ש"ח

פורסם

אז לספק העלות היא בערך 80 ש"ח. דווקא 200 ש"ח לחבילה הזאת בתור מחיר התחלתי לא רע בכלל!

חשבתי לעבור לאחת גם לחודש או חודשיים, לנסות. זה כולל התחייבות?

פורסם
  • מחבר

בנזק בינלאומי דרשו 28 דולאר על החשבון התואם 1.5D ו0.512U. וכאן באה הבעיה, על מנת לצמצם עלויות אם הספקיות אינטרנט לא עושות CAPPING על הUPLOAD SPEED אז אני אוכל להשיג חבילה זולה בלמשל 40 ש"ח של 1.5.

הנושא הזה חשוב מאוד ויכול להוזיל משמעותית לכל המתכוונים לשדרג למהירות UP יותר טובה ובכל זאת מעניין שאין תשובה...

*עריכה*

לתשתית זה לא כרוך בהתחייבות. גם ככה קרעו אותי ב99 ש"ח נוספים על נקודת הכבלים :-X

פורסם

בפעם האחרונה שבדקתי , נטויז'ן לא מגבילה UPLOAD, זה היה לפני חצי שנה בערך

כלומר, אם אתה מחובר בחייגן, והעלת את מהירות ה UPLOAD שלך בכבלים, היא תעלה גם בחיבור לאינטרנט, בלי קשר לחייגן.

חוץ מזה, זה ממש לא בעיה לבדוק את זה, אתה פשוט צריך לחכות שהתשתית שלך תהיה במהירות הזאת כבר

(שזה לא אמור לקחת בכלל זמן האמת, זה מעכשיו לעכשיו - מהרגע שאתה מזמין, מקסימום כמה שעות אחרי זה - יש לך את זה - בכבלים, לא ב ADSL)

וכשיש לך את זה מהכבלים, תבדוק על הספקית

מקסימום אם הספקית שלך כן חוסמת UP (ושמעתי שיש 2 ספקיות כאלה, לא יודע בוודאות מי) - אז אתה מתקשר ומזמין חבילה בהתאם

מה שגם לא צריך לקחת זמן בכלל (שדרוג בספקית זה כולה לשנות שורה אחת בהגדרות שלך, זה ממש לא עבודה פיסית של טכנאי או משהו, כולה הקלדה וזהו)

עריכה :

אם אתה בכלל לא מנוי לשום ספקית ושואל כדי לדעת איזה ספקית לקחת :

תמצא חברים או קרובי משפחה, שיש להם מנוי בכבלים באיזושהיא ספקית, עם חייגן, וקח לך מהם את שם המשתמש והססמא, ותתחבר מהבית שלך

(אפשרי לגמרי, אל דאגה, רק תדאג לבנות חייגן מתאים אצלך במחשב, ותדאג שבעל המנוי לא יהיה מחובר לאינטרנט כשאתה בודק את זה)

פורסם
  • מחבר

אכן נראה שאין ברירה, ישר לאחר ההתקנה אני יקפיץ מישהו הנה וננסה, אני אעדכן שבוע הבא

פורסם

מניסיון ועבודה בכבלים.

אם אתה מתחבר לספק אינטרנט ללא חייגן וחברת הכבלים לא הודיעה להם על שינוי החבילה שלך אז אתה תגלוש במהירות שהכבלים נותנים לך, פשוט בגלל שכאשר אתה מחובר ללא חייגן ספק האינטרנט לא ראוה אותך ואין לו שום יכולת להשפיע על הרוחב פס שלך., הדברים האלו נכונים גם לגבי מהירות ההורדה ולא רק העלאה.

ברגע שאתה עם חייגן זה שונה ואין לי מידע לגבי האם הספקיות מגבילות או לא את ההעלאה.

פורסם
  • מחבר

מעניין לעניין באותו עניין, לאיזה ספקיות אינטרנט בכבלים יש חיבורים שלא דורשים חייגן? וIP סטטי במחיר נמוך מאוד או ללא תשלום בכלל?

ברוב חוצפתם בבזק בינלאומי דרשו 20$ לחודש על IP סטטי! באקטקום שמעתי זה חינם ובנטוויזן סיפרו לי 2 חברים שביקשו וקיבלו ללא כל תשלום

פורסם

אני על חיבור קבוע בלי חייגן בבזק בינלאומי ולא שילמתי שקל על זה. לגבי ה-IP אני לא בטוח ולכן אני לא אענה.

פורסם

תפריד בין הדברים

חיבור ללא חייגן : זה פשוט חיבור ללא חייגן , כשיש לך כזה חיבור, ה IP שלך משתנה לעיתים רחוקות מאוד (אם אתה לא עושה שינויים במחשב ובכרטיס רשת שלך או מנתק ומחזיר את המודם וכו' - הוא יכול להשמר חודשים ארוכים..

בעקרון לא נותנים יותר חיבורים ללא חייגן בנטויז'ן , ובאינטרנט זהב ובעצם ברוב החברות, למעט בזק בין לאומי שנותנים בלי בעיה

השאלה היא למה זה חשוב לך חיבור ללא חייגן ? זה לא נותן לך שום ייתרון , אלא אם כן אתה מתכנן לפרוץ את המודם שלך, וזה לא חוקי כ"כ..

אם זה רק מבחינת נוחות, להיות מחובר ברגע שהמחשב דלוק, אז אני יכול לתת לך דרכים לעשות את זה גם עם חייגן, די עם הפינוק הזה :)

למרות מה שאמרתי אפשר להשיג חיבור ללא חייגן בכל חברה, גם כאלה שאומרות לך לא, רק צריך לדעת איזה תירוץ לתת להם בדיוק.

IP סטאטי - זה אייפי סטאטי, ורוב הסיכויים שאתה לא צריך כזה דבר, אלא אם כן אתה בעל איזה מצלמת אבטחה שלא יודעת לדבר באמצעות HOST אלא רק באמצעות IP.

בכל מקרה, אני מאמין שאתה מדבר על חיבור ללא חייגן, ולא על IP סטאטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים