פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים כל יום אותה התקלה, התוכנה מתחילה אחרי זמן מסויים של שימוש, לקחת 100% כוח מהמעבד! החלפתי לגרסאות ישנות ולחדשות ולא עזר, בדקתי ווירוסים ותוכנות ריגול ולא עזר, עשיתי פירמוט והתקנת XP מחדש ולא עזר, ניקיתי את כל המחשב מזבל ולא עזר, עשיתי שהתוכנה תאחסן רק 2MB של CACH וכו' ולא עזר...התוכנה נהייתה ממש גרועה וכבר אין סיבה שאמשיך להשתמש בה רק בגלל השם! לא משנה מה הנסיון שלכם איתה, אז בבקשה אל תתחילו להתווכח כי לא לזה פתחתי את ההודעה. אני רק מעוניין שתמליצו לי על דפדפן אחר (לא אופרה) שתומך במרבית האתרים לפחות, כמו הפיירפוקס, ויש לו יכולת TABS שזה הכי חשוב. שמעתי שיש דפדפן שהוא בדיוק כמו אינטרנט אקספלורר רק עם TABS. אם הוא טוב אז תביאו לי קישור בבקשה. תודה
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים גם לי יש אותה בעיה אבל אני לא יכול לעזוב אותו הוא דפדפן מעולה...תהנה:http://www.maxthon.com/
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים מחבר התקלה הזאת כבר הופכת אותו לדפדפן לא מעולה!רוב האנשים עדיין נשארים איתו רק בגלל השם, פאנבויס.תודה על הקישור אגב.
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים התקלה הזאת כבר הופכת אותו לדפדפן לא מעולה!רוב האנשים עדיין נשארים איתו רק בגלל השם, פאנבויס.איזה שם?(אם כבר אז לאקספלורר יש שם) על מה אתה מדבר? מזה ההשמצות האלהאתה היחיד פה שהיא תופסת לו 100% מהמעבד.
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים איזה שם? על מה אתה מדבר? מזה ההשמצות האלהאתה היחיד פה שהיא תופסת לו 100% מהמעבד.גם לי זה קורה לפעמים (לעיתים רחוקות)ניסית את ה1.5 בטא?כן
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים גם לי זה קורה לפעמים (לעיתים רחוקות)לא יודע לא קרה לי אף פעםאם הוא מתעקש לחזור לדפדפן עולם שלישי, שיהיה לו לבריאות, אבל למה להשמיץ סתם.
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים מחבר תפסיק לקחת את זה באופן אישי כל כך! אני לא משמיץ סתם, אני קובע דעה על הדפדפן לפי הנסיון האישי שלי איתו, ויש בנתיים כמה משתמשים שאימתו את מה שכתבתי! אם זה לא מוצא חן בעינייך, אז אתה מוזמן לקפוץ לי .
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים תפסיקו כבר אתם כמו איזה שתי ילדים קטנים שרבים על משהו מפגר...כל אחד והדפדפן שנוח לו...זהו זה!!!!בהנאדם סך הכל ביקש המלצה לדפדפן!!!
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים לא זה לא הענייןאפילו הייתי עוזר לואבל הילדון לא יודע לדבר יפהאתה מוזמן לקפוץ לי
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים קודם כל, האקספלורר הוא דפדפן לא רע (אחרי טריליון עדכונים)הוא לא מציע את כל מה שהפיירפוקס מציע אבל הוא מציע משהו שלפיירפוקס אין (ואני בספק אם יהיה) תמיכה מלאה ב100% מהאתרים.אבל אלטרנטיבה טובה יותר תהיה אופרהאחלה דפדפן, מאוד קל, אפשרות לטאבים.
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים הוא מציע משהו שלפיירפוקס אין (ואני בספק אם יהיה) תמיכה מלאה ב100% מהאתרים.אתה טועה ומטעהזה פשוט לא נכון(ואני יכול גם להביא דוגמאות)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.