פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים עמדתי להזמין את ה Logitech ואז חבר שלי אור, המכונה בפורום... orהפנה את תשומת לבי ל inspire וטען שהם יותר טובים (שימו לב שהמחיר זהה) ולשאלותי:מה אתם חושבים? מה עדיף?האם שתי המערכות תומכות ב 4.1 ערוצים?האם יש מערכת 4.1 יותר טובה באותו מחיר?האם ה Fortissimo הוא כרטיס טוב? האם הוא מספק 4.1 ערוצים?יש כרטיס שעדיף על פניו בסביבות ה 300 ש"ח?תודה מראש
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים מחבר תודה על התגובהעזוב אין לי ממש ידע בערוצים וstuff כזה...אבל איזה אחת מהן יותר טובה?
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים למרות שאני די מחבב את סדרת ה-Inspire, אני לא יכול להמליץ בראש שקט על ה-4.1 שלהם... אני הייתי הולך על הלוג'יטק.
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים thanks guys! עכשיו אני בטוח בקניה שלי למרות שאני לא מפקפק בידע של שני קודמיי (ולמעשה אני מצטרף לדעתם), אל לך לקבוע מה לקנות על סמך דבריהם של שני (טוב, שלושה) אנשים... מה קורה אנשים? אין Cnet, אין neoseeker, אין epinions? חבל לך לבזבז השקעה של כמה מאות שקלים, אם בקלות תוכל לקרוא על נסיונם האישי של אנשים רבים עם שני המוצרים הללו...
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים מה הוא כבר יכול לעשות, לשאול את כל העולם במילא בטח שניהם יספקו אותו אבל הקטע שלו זה לקנות בראש שקט כי אם לא אז אחר כך הוא יחשוב שהוא טעה בבחירה גם אם הוא בחר נכון
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים מחבר תאמין לי אני לא כזה פזיז.. קראתי כמה ביקורות (לא היו כמעט על Creative - אולי בגלל שלא קונים אותם : ) אהבתי גם את הסאב של Z540 יותר... אבל עדיין רציתי דעה מקצועית מאנשים כמו The Hunter ו - Scorpion שאני יודע ששניהם מבין בתחום הבה יותר ממני
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים פה אתם טועים, לדעתי באיכות הסאונד, ה4400 פשוט יותר טובים. ואגב, אין ביקורות כי זו מערכת המשווקת לשוק האסיאתי, לא לאמריקאי. :AR15:
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים מחבר מה הוא כבר יכול לעשות, לשאול את כל העולם במילא בטח שניהם יספקו אותו אבל הקטע שלו זה לקנות בראש שקט כי אם לא אז אחר כך הוא יחשוב שהוא טעה בבחירה גם אם הוא בחר נכון זאת אימרה מאוד נכונה!
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים מחבר אין על creative (אפילו החיבורים שלהם מצופים זהב!!!!!!!!) אז? : באמת אז?...
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים אמת.בלי יוצא מן הכלל כל הרמקולים של קריאטיב לא טובים (בלשון המעטה) או לפחות לא תחרותיים (אני מניח ש DDT5700 טובים יותר מ Z540, בעצם גם לא בטוח... למעשה חוץ מהמפענך הדיגיטאלי אני חושב שכאיכותית הם יהיו פחות טובים - אבל Z560, בחצי מחיר, ללא כל ספק טוב בהרבה הרבה הרבה!).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.