פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים קבלתי הצעה על מנת לקנות מעבד , זיכרון , ולוח אם . להלן הדרישות שלי . המחשב משמש לגלישה באינטרנט ( ברור לא?:-) ) מידי פעם משחקים ( אני לא חובב משחקים ) . ההצעה היא כזאת : 1) לוח אם של חברת gigabyte דגם k8nmf-9מעבדamd 64 3000 1.8 זיכרון TWIN MOS ddr-400 מחירים : לוח = 522מעבד = 979 זיכרון=380 התקציב שלי 2000 שקל . מה אתם אומרים האם שווה?
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים אממ ללא ספק ת'רד מוזר אבל לא משנה...תראה בתקציב של 2000 שקל אפשר לקחת VENICE 3000 זיכרון של TWINSMOS 512MB ולוח של DFI הייתי ממליץ על ה LANPARTY למרות שאני לא יודע מה שאר החומרה שלך..ואיזה בדיוק כרטיס מסך יש לך אבל זה מתוך הנחה..נראה לי שכדאי שתפרט יותר.
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים אוקיי בכל מקרה שמעתי שהוא מפוצ'ר טוב...אממ ודר"א אני חושב שהמחירים טיפה טיפה יקרים תנסה לבדוק בעוד חנות!
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים מחבר אממ ללא ספק ת'רד מוזר אבל לא משנה...תראה בתקציב של 2000 שקל אפשר לקחת VENICE 3000 זיכרון של TWINSMOS 512MB ולוח של DFI הייתי ממליץ על ה LANPARTY למרות שאני לא יודע מה שאר החומרה שלך..ואיזה בדיוק כרטיס מסך יש לך אבל זה מתוך הנחה..נראה לי שכדאי שתפרט יותר.לגבי הזיכרון אמרתי שזה של twinsmos הלוח בא עם ציפ של nvidia זאת אומרת שזה כרטיס מסך . לחבר את המסך וזהו.
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים אם אתה מתכוון לכרטיס מסך מובנה אז לא זה לא בא עם כרטיס מסך מובנהאגב המעבד אחלה הלוח לא מכיר את המודל הספציפי אבל יש לי דגם אחר של גיגהבייט והוא אחלההדכרון לא מכיר ממש אבל לא שמעתי על החברה הזאת בקרות רעותלגבי המחירים אני לא יכול להגיד לך אם זה זול או לא כי את שלי אני קניתי מאתר אינטרנט בדולרים אז לא יודע בדיוק...
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים מחבר אם אתה מתכוון לכרטיס מסך מובנה אז לא זה לא בא עם כרטיס מסך מובנהאגב המעבד אחלה הלוח לא מכיר את המודל הספציפי אבל יש לי דגם אחר של גיגהבייט והוא אחלההדכרון לא מכיר ממש אבל לא שמעתי על החברה הזאת בקרות רעותלגבי המחירים אני לא יכול להגיד לך אם זה זול או לא כי את שלי אני קניתי מאתר אינטרנט בדולרים אז לא יודע בדיוק...אתה בטוח שהוא לא בא עם חיבור מוכן של כרטיס מסך ? אז מה זה ציפ של nvidia?
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים NVIDIA NFORCE זה השבב שמכיל בתוכו את כל הבקרים של ההתקנים השונים זה לא שייך לכרטיס מסך מובנהיש לך גם מילון מושגים שאתה יכול לעיין בו
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים מחבר כן אתם צודקים קראתי עכשיו .האם אפשר לסכם ולומר שהחומרה טובה ? או שאני יכול לשפר משהו ?
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים כן.. תשפר את המחיר כי המחיר של הזיכרון והמעבד גבוהים. לוח הייתי לוקח k8nf-9 ולא k8nmf-9. (ד"א אתה צריך כרטיס מסך PCI-E).
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים מחבר כן.. תשפר את המחיר כי המחיר של הזיכרון והמעבד גבוהים. לוח הייתי לוקח k8nf-9 ולא k8nmf-9. (ד"א אתה צריך כרטיס מסך PCI-E).למה הלוח הזה לא תומך בכרטיס agp? במידה ולא איזה לוח מתאים לי במחיר שציינתי אולי טיפה יותר . וכמובן שיתמוך ב-AGP
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים Gigabyte GA-K8NS-C-939 בסביבות ה- 470 ש"ח (ל- AGP)?512Mb 400MHz Twinmos? עולים 285 ש"ח?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE? עולה 850 ש"חהכל מקייאספי ת"א.
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים כנראה כי יש לו כרטיס מסך AGPוד"א אין הרבה הבדל בין K8NF-9 ל K8NMF-9לא משהו שאמור להדאיג אותו
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים מחבר חברים תודה על הרעיונות שלכם להלן מה שקניתי בסוף . לוח של GA-K8NF-9 מעבד amd- 3200 2g/h זיכרון של 512 ddr-400 הרכבתי הכול והכול עבד מעולה . התקנתי כמובן WINXP-64 ואז עשיתי בדיקה וראיתי משהו שונה. האם זה תיקני ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.