פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים אז ככה עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי כל מה שצריך אבל כשאני מתקין את הדריוורים החדשים של NVIDIA יש לי כתמים על כל המסך ועוד מלא בעיות כאלו....כשאני מחוק אותם(דריוורים)אז זה רגיל אבל איאפשר לשחק כלום כי הדריוורים לא מותקנים!!יש למישהו רעיון :s05:
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים מחבר ניסיתי אבל עשיתי לאיזה חצי שעה ואחרי זה הכל היה בסדר כל הלילה......רק היום אחי התיכון אני רואה שזה ככה אתה יכול לתת לי לינקים לדריוורים יותר ישנים?
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים ניסיתי אבל עשיתי לאיזה חצי שעה ואחרי זה הכל היה בסדר כל הלילה......רק היום אחי התיכון אני רואה שזה ככה אתה יכול לתת לי לינקים לדריוורים יותר ישנים? http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=category&id=25
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים מחבר ניסיתי גם 77.82(משהו כזה) וגם 81.משהו הבטא.......יש רעיון אך אני פותר את זה ???
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים מחבר ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש :yelclap: ;D ;D :smile1: :jump: :jump: פתרתי את זה!!........אני הורדתי את קולדבייט ועשיתי שיבחר את ההגדרות הכי טובות וזה פתה את הבעיה אם למישהו יהיה משהו דומה אז ככה פותרים את זה!! וסליחה על הדאבל פוסט ;D
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים מחבר סוף סוף פתרתי את זה!!.......וכמובן בדקתי את זה איזה 10 פעמיים!! הבעיה הייתה בכלל בדריוורים של לוח האם התקנתי שם משהו שלא הייתי צריך........מחקתי את זה ואכשיו הכל סבבה!!
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים killer47 - שמת לב כמה פעמים הקפצת?תקרא מיד את חוקי הפורום.נוספה לך אזהרה אחת מתוך 3.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.