עבור לתוכן

איזה קומייפלר להתקין?

Featured Replies

פורסם

היייייייייי אז ככה התחלנו ללמוד C בבצפר עכשיו אני יודע (בעיקר ידעתי אבל יודע) VB ולכן יש לי את הקומפיילרים של VS6 ו VS.NET ויש עוד קומפיילר חינמי שאין לי מושג מהו

(המורה אומרת שהוא לא משו)

הקיצר עכשיו בטוח שמבחינת חדישות עדיף להתקין את ה.NET אבל אני יודע שברוב ב.NET לא כול הפקודות הן אותו דבר כמו בקודמים ו.NET אנחנו לא לומדים בבצפר

אז השאלה היא אם C נישאר אותו דבר ואפשר להתקין את ה.NET או שגם הוא השתנה וכדאי להתקין את ה6 ?

בתודה ושנה טובה

עידו

פורסם

אל תתקין דוט נט בשום פנים ואופן.

זה הרוע בהתגלמותו.

חבל על הכסף. תתקין בורלנד.

פורסם
  • מחבר

אין חבל על הכסף יש לי אותו פה

ומזה בורלנד? אני מעדיף לא להתחיל עם דברים שאין לי

פורסם

דבר ראשון סביר להניח שאתם לומדים C ולא visual c

תוריד את זה Borland Turbo C

פורסם

תחפש בגוגל TURBO C 3.1 זו הגירסה הכי חדשה שלהם(נראה לי).

יכול להיות שיש גירסה של זה לWIN אבל אני לא בטוח.

פורסם

מה פתאום טורבו C? מה אנחנו, בתקופת המערות?

אתה יכול להתקין Visual Studio 6, ואם אתה רוצה משהו פשוט וקליל (אבל אולי גם פחות נוח קצת) - אפשר ללכת על Dev-CPP (חפש בגוגל). קומפיילר+סביבת עבודה קלילים ופשוטים. וחינמיים.

פורסם

ה-Turbo C++ 4.5 הוא קומפיילר ממש נוח לעבודה ואפילו עובד בווינדוס, ה-3.1 הוא גרסת דוס שממש לא נוחה לעבודה, השתמשתי בה רק בתוכניות בהן עשיתי שימוש בפונקציות גרפיות.

פורסם

בבית ספר נראה לי לומדים את הספרייה GRAPHICS.H שיש בבורלנד, ואת כל פונ הOUTPUT ה"יפות" שיש בCONIO(WINDOW, TEXTCOLOR וכו).

יש גם את DOS.H עם DELAY וSOUND.

אני לא בטוח שתלמדו את זה. הכי קל יהייה לשאול את המורה מה היא הולכת ללמד, ואיזה קומפיילר\סביבת עבודה הכי יתאים(אולי יהייה לה את הקומפיילר והיא תתן לך)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים