פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים שלום לכולםאני צריך קישור\תוכנה לדרייבר של זיהוי כוננן SATA בהתקנת הווינדווסדרייבר,שאוכל להוריד אתו ע לדיסקט 1.44 ולהתקין אתו תוך כדי התקנת הווינדווס...לוח אם:GA-K8VT800PROדיסק קשיח:WD 80G SATAאני משתגע עם הדבר הזה 3 ימים כבר (לסירוגין)אשמח לפתרוןשנה טובהאלי
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים מחבר זה הקישור ללוח שלי...http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/Driver/Driver_GA-K8VT800%20Pro.htmאיזה דרייבר מבינהם?ואיך אני מוריד אותו לדיסקט,אם זה קובץ גדול?
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים מחבר תראה... יש שתי אפשרויות או שאתה מעוניין לענות או שאתה לאאז הנה לך שאלה בחזרה.
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים אני עניתי לך כברכנס לאתר היצרןתמצא שם את הלוח שלךכנס שם ל-driverותוריד דריבר ל-SATAיותר מזה זה כבר לבוא ולהחזיק לך את הידבאמת שזה לא מסובך
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים מחבר אתה ממש קשקשן אתה יודע...הגעתי לפה כדי שיענו לי אנשים שמבינים ו... אלא שבאמת עוזרים בשביל לעזור (ולא חסר כאן כאלה)אז מה אתה בא ומספר לי על החזקת ידיים?
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים יש שם דריבר SATA אחד שמתאים ל-Windows XP שהוא לא 64 ביטלא צריך להוית מהנדס טילים בשביל להבין שאת זה אתה צריך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.