פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים -יש לי מחשב AMD64 3000 S939 לוח K8NF-9 1256 RAM אני עובד אם תוכנות גרפיקה לתלת מימד ומשום מה כול פעם שהתוכנה עולה או מבצעת רינדור המעבד מגיע לי ל100% דבר אשר לא קרה לי בעבר כאשר עבדתי עם אותם זכרונות ואותם הרד דיסקים אבל על מעבד אינטל 2.8 S775 ולוח אם של אסוס האם זוהי בעיה במעבד בלוח או שאין לי מה לדאוג מכך אודה לכם על תשובה מפורטת המון תודה רן
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים אא הכי טוב זה להתחיל עם לסרוק וירוסים תוכנות ריגול וכוכו ולא עשית שום OC או שינוי הגדרות (גם במערכת של אינטל שהיתה לך)??? ויכול להיות שזה מעמיס יותר על המערכת של AMD מאשר על המערכת של INTEL (ידוע שבקטע של תוכנות כבדות קידוד/3D וכו אינטל יותר חזק/עדיף+-)..
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים תשתמש בתוכנה כגון XOFTSPY וAD-AWARE (ממליץ יותר על SPY SWEEPER ) ותריץ חיפוש ווירוסים עם האנטיווירוס...לאחר מכן תעשה איחוי דיסק למחשב...דרך אגב תוכל להעלות את הTASK MANAGER שלך בכדי שנוכל לראות איזו תוכנית מופעלת ב100%?
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים מחבר זה לא וירוס כי זה מחשב חדש נטול חיבור לאינטרנט וה 100% קורה רק בזמן פתיחת תוכנה או רינדור כבד לא כול הזמןתודה בכול מקרה ואם יש לעוד מישהו עצה אני אשמח
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים מחבר תודה על כול העצות אבל כלום לא עזר משום מה כול רינדור המעבד שלי על 100% אם יש למישהו עוד רעיונות אני אשמח גל
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים גם לי יש אותו מעבד ולוח אם אבל אצלי לא על 100% אולי בגלל שהמעבד שלך ללא קירור טוב אז הוא מתחמם מאוד וזה נותן לזה לקרותוחג שמח
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים מחבר הקירור סבבה גוף של ספייר והמעבד לא עובר את ה 26 מעלות במאמץאז לא נראה לי אבל תודה מה הכוונה שלך לא על 100 הוא אף פעם לא מגיע לך ל100% גם במאמץ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.