פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים על מה בדיוק זה משפיע מה בדיוק התפקיד שלו?אני למשל רוצה לקנות לוח אם מבוסס chipset של אינטל 955x זה טוב?
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים צ'יפסט הוא הרכיב שאחראי להעביר מידע מכל רכיב לכל רכיבלפעמים הוא מחולק לגשרים (צפוני ודרומי - NorthBridge, SouthBridge לדוג' בצ'יפסט של אינטל 955X שאתה רוצה לקנות) ולפעמים הוא בודד (למשל nForce 4 למעבדי AMD)כאשר הוא מחולק לגשרים הגשר הצפוני אחראי על מעבר מידע בין המעבד, הזכרונות כרטיס מסך וכרטיסי PCIהגשר הדרומי אחראי על כל המידע שעובר מ- ול- EIDE (כוננים אופטיים וקשיחים), USB, PS2, Serial, Parallel וכו'סתם ד"א הגשר הדרומי בצ'יפסט שאתה מתכוון לקנות הוא בד"כ ICH7R
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר תודהרציתי לדעת למה יש לי סיבה להתעקש דווקא על 955x ולא להסתפק ב 925x הכוונה מה ההבדלים בינהם? והאם הבחירה שלי טובה?והאם יכול להיות ציפסט שהוא של אינטל שתומך ב SLI או שרק ה nforce.
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר ועוד משהו האם ניתן לשדרג לוח אם שלא תומך ב sli שיתמוך ב sli עם כרטיס הרחבה או משהו?
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים תודהרציתי לדעת למה יש לי סיבה להתעקש דווקא על 955x ולא להסתפק ב 925x הכוונה מה ההבדלים בינהם? והאם הבחירה שלי טובה?והאם יכול להיות ציפסט שהוא של אינטל שתומך ב SLI או שרק ה nforce.בעיקר כי הוא תומך ביותר מעבדים ובזכרונות מהירים יותרמה יותר טוב: כשזה מחולק לשנים או פשוט אחד?הצ'יפסטים היחידים שבהם יש גשר אחד הם ל AMD64 וזה בגלל שהבקר זכרון נמצא במעבדכך שאין לך יותר מדי בחירה, אם אתה לוקח אינטל יהיו 2 גשרים ואם AMD אז גשר אחד ועוד משהו האם ניתן לשדרג לוח אם שלא תומך ב sli שיתמוך ב sli עם כרטיס הרחבה או משהו?לא
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים תודהרציתי לדעת למה יש לי סיבה להתעקש דווקא על 955x ולא להסתפק ב 925x הכוונה מה ההבדלים בינהם? והאם הבחירה שלי טובה?והאם יכול להיות ציפסט שהוא של אינטל שתומך ב SLI או שרק ה nforce.העיקר זה התמיכה במעבדים כפולי ליבהאתה יכול גם להתפשר על משהו באמצע, 945P
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.