עבור לתוכן

השתלטות על מחשב אחר דרך האינטרנט

Featured Replies

פורסם

לא נכון,האדם שנמצא בצד השני יכול להזיז את העכבר ולהשתמש במחשב (לפעמים זה גם מצחיק שששני האנשים מנסים להזיז את העכבר ביחד חחח)...ובכלל,אתה יכול להתכתב איתו ו\או להשתמש במיקרופון.

אתה מדבר על Remote Assistance משהו שאני אישית אף פעם לא הצלחתי להפעיל בווינדוס (למרות שניסיתי די הרבה). Remote Desktop זה משהו אחר.

עריכה: אחרי שבדקתי את האתר הזה http://www.microsoft.com/windowsxp/using/helpandsupport/learnmore/remoteassist/intro.mspx נזכרתי בבעיות שהיו לי עם ה-RA בזמנו. הראשונה היתה שאין לי Windows Messenger מותקן לאחר שהעפתי אותו קיבינימט כשהוא התנגש לי עם ה-MSN Messenger (כל פעם גנב את הלוג-אין - בעייה שבטח רבים מכם מכירים). בעייה נוספת היתה שהמחשב העיקרי שלי (כרגע) הוא Windows 2000. אחת הדרישות ל-RA (כפי שמצויין באתר) היא ששני המחשבים יריצו Windows XP. כמובן שיש בעיות נוספות כגון חדירה דרך ראוטר/חומת אש, אך לא על זה מדובר.

בכל אופן אני מסכים שכדאי בהחלט לנסות קודם RA במידה ושני הצדדים בינכה על XP ואין בעיות תקשורת מיוחדות שמפריעות לשליטה מרחוק. לא עובד, אפשר לעבור בסבבה לשיטה המקצועית, האוניברסלית והבטוחה יותר שהזכרתי קודם (UltraVNC SC).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים