פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים שלום רב!רכשתי מחשב חדש עם לוח אם תומך SATA וכמובן שחיברתי לו דיסק קשיח SATAאך משום מה המחשב לא מזהה את הדיסק קשיח. ???דגם הלוח אם: GA-K8VT800PRO של GIGA BYTE דיסק קשיח של WDאשמח לקבל כל עזרה מעשית ע"מ שאוכל להתקדםב IDE הדיסק קשיח מזוהה ככה שהוא מוריד את החשש שהוא פגוםלמי שיש קישורים לתוכנה שתעזור כאן, או משהוא כזה-אשמח לקבל כדי לנסות.בהרבה תודה לכל העוזרים.אלי
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים אם אתה מדבר על התקנת הXP אז אתה צריך קודם כל להתקין את הדרייברים של הכונן בחלק הראשון של ההתקנה
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים מחבר אין לי את הדרייברים.וכן, אני מדבר על ההתקנה.ד.א.ג הכונן לא אמור לזהות אוטומטית בביוס?
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים אתה צריך למצוא דיסקט דרייברים של הכונן, ולהכניס אותו לכונן בדיוק כשההתקנה מבקשתזה דובר אלפי פעמיםחיפוש קצר ייתן לך הרבה מענות
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים מחבר כן אני יודע... ועל זה אני ממש מדבר!העניין שאין לי מושג באיזה דרייבר מדובר.אשמח אם תפנה אותי או תתן לי קישור לזה.
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים כנס לאתר של WD ולפי הדגם של הדיסק הקשיח שלך תוריד דרייברים מתאימיםתעתיק אותם לפלופי ותכניס אותו לכונן ברגע המתרים ותלחץ על המקש המתאים, F6 אם איני טועה, ברגע שהתוכנה מבקשת.זאת כל התורה על רגל אחתושאר התשובות שלי יהיו חיפוש, אז אל תשאל
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים במקרה של לוחות GYGABYTE בדיסק יש לך תיקית mboot או משהו כזה, ובתוכה קובץ menuאתה לוחץ עליו (במחשב עם ווינדוס) מכניס דיסקט לפלופי ולוחץ את האפשרות שאתה צריך (במקרה הזה- Nvidia series ATA)רק תגיד, שאתה מנסה להעלות את המחשב, או סתם נותן לו להמשיך בכאילו בוט מההארדיסק, איזו שגיאה הוא נותן לך? נראה לי שאנחנו באותה סירה
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים במקרה של לוחות GYGABYTE בדיסק יש לך תיקית mboot או משהו כזה, ובתוכה קובץ menuאתה לוחץ עליו (במחשב עם ווינדוס) מכניס דיסקט לפלופי ולוחץ את האפשרות שאתה צריך (במקרה הזה- Nvidia series ATA)רק תגיד, שאתה מנסה להעלות את המחשב, או סתם נותן לו להמשיך בכאילו בוט מההארדיסק, איזו שגיאה הוא נותן לך? נראה לי שאנחנו באותה סירהאיך בדיוק דרייבר של נבידיה אם יש לו צ'יפסט של VIA ?לפותח האשכולתנסה להוריד מכאן את הדרייבר של RAID http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Support/Driver/Driver_GA-K8VT800%20Pro.htmאו לנטרל את הרייד בלוחאם אני זוכר נכון הלוח הזה לא צריך דרייבר במידה ולא מופעל רייד אבל תנסה
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר הודדתי את ה RAID לדיסקטביצעתי התקנה- F6 - המשכתי... (לפי הכללים)הכנסתי את הדיסקט, והא רושם לי שהוא לא מוצא תוכנהמה עוד אפשר לעשות??? ??? ??? ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.