פורסם 2001 בדצמבר 2223 שנים יש לי במחשב שני כונני cd - אחד צורב ricoh ושני creative x 52,ניתקתי לזמן מסוים את הכונן של קריאטיב והחזרתי אותו.עכשיו ה win xp - לא מזהה את הכונן של קריאטיב (הוא מחובר טוב - כי הוא מזוהה בדוס),זה יכול להיות קשור לזה שהתקנתי aspi drivers שבאים עם cdrwin בזמן שרק הצורב היה מחובר?
פורסם 2001 בדצמבר 2323 שנים מחבר אין - הוא פשוא לא מזוהה כלל!למרות שב dos הוא מזוהה, כלומר הוא מחובר היטב.
פורסם 2001 בדצמבר 2323 שנים מחבר ניסיתי להוריד דריברים אבל כשאני בוחר את ה cd שלי creative x 52 , הוא נותן לי עדכון פירמוויר לדי.וי.די.למישהו יש את הדריברים האלה או פיתרון טוב יותר?
פורסם 2001 בדצמבר 2323 שנים יש לך נרו מותקן , או CLONECD , גרסאות אחרונות ?תנסה להסיר את התוכנת צריבה שלך
פורסם 2001 בדצמבר 2323 שנים מחבר העפתי את שלושתם התקנתי aspi - ועדיין הכונן לא מזוהה.למישהו יש רעיון אחר?
פורסם 2001 בדצמבר 2323 שנים ובכן אתה בטוח שהוא מזהה את הסי די רום בביוס ?? ואין כלום ב - DEVICE MANGERתנסה להתקין עוד פעם את ה ווינדוס אני יודע אולי זה יעבוד
פורסם 2001 בדצמבר 2423 שנים מחבר תנסה להתקין עוד פעם את ה ווינדוס אני יודע אולי זה יעבוד מה אולי - אל תחרפנו אותי.הצורב מזוהה, גם כשהסידי מחובר לבד הוא לא מזוהה.
פורסם 2001 בדצמבר 2523 שנים מחבר עוד דבר מפתיע התקנתי דריבר של אינטל ל Ide והוא מזהה את הסידי למרות שהסידי לא מזוהה בווינדוס, יש למישהו איזה רעיון איך להכריח את הווינדוס לזהות אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.