עבור לתוכן

בעיית כרטיס מסך, בעיית מאוורר ובעיית כ.טלויזיה

Featured Replies

פורסם

לאט לאט נלך שלב שלב...

המחשב שלי - מופיע בחתימה שלי - בקשה תעיינו כדי לקבל רושם כללי על החלקים....

עכשיו לבעיות:

בעייה 1 : כרטיס מסך שמתחמם (כנראה)

תיאור הבעייה: כל פעם שאני משחק במשחק, המחשב מרסטרט אץ עצמו בצורה אוטומטית

שאלה: איך פותרים הבעייה?

בעייה :2 מאוורר שנכבה לפעמים

תיאור הבעייה: יש לי מארז ג'רני איתו קיבלתי מאוורר ג'רני שקוף עם לדים כחולים, כהמחשב פועל

לפעמים אפשר לראות את המאוורר פועל ואת הנורות דולקות ולפעמים המאוורר לא פועל והנורות קצת דולקות (ממש חלש)

אין למאוורר הזה שום מערכת שליטה חיצונית או משהו בכיוון שיכול לקבוע בשבילו את מהירות הסיבוב וכיוצא בזה...

שאלה:מהו הגורם לבעייה הזו? ואיך ניגשים לפתור אותה?

בעיה 3 : כרטיס טלוויזיה שמסרב לפעול

תיאור הבעייה: יש לי כרטיס טלויזיה של AVerTV דגם פשוט ללא סיבוכים...

היתה תקופה שהכרטיס עבד מצויין וראיתי בו טלויזיה נפלא!

אבל לאחרונה הזזתי אותו מהסלוט שלו לסלוט אחד מתחתיו ובסוף החזרתי אותו לסלוט הקודם בו הוא היה מלכתחילה

והכרטיס סירב להזדהות ע"י המערכת הפעלה והלוח אם מסיבה שלא ברורה לי...

הרכבתי אותו טוב והוא יושב יציב אבל בכול זאת שאני מנסה להתקין את התוכנה של הכרטיס היא פשוט אומרת לי

הודעה שהכרטיס לא זוהה או משהו בסיגנון....

אני כבר אובד עצות אבל מאוד רוצה להשתמש בו כבר - למישהו יש עצה?

שאלה:מה הבעייה? איך היא נוצרה? איך מטפלים בה?

תודה רבה לכולכם!

כול מי שקורא את ההודעה בין אם כותב לי או בין אם לא תודה.

פורסם

1)

if you disable the auto-restart on system failure, you will get a blue screen, which, in this case, is a good thing.

you will be able to post here the minidump and / or write down the error you get on that screen :

Disabling the restart on system failure feature may permit the exact cause to be isolated:
Right-click on My Computer, click Properties, click the Advanced tab. Under Startup & Recovery,
click Settings. Under System Failure, uncheck the box in front of Automatically restart.

2)

maybe you need to clean the fan a bit, the dust could be in the way of the fan.

(its also possible that this fan's life is over)

3)

i would suggest moving the tv card to another PCI slot, windows will recognize it as if its a new PCI card and won't try to install older drivers previously installed to it.

you might want to consider checking that card on another computer, just in case

hope this helps

פורסם
  • מחבר

אוף בקשה אני לא מבין הכול ממה שהוא כתב - יש עוד מישהו שיכול לענות?

פורסם

1. תבדוק טמפרטורות בכל המחשב - ייתכן שהאיתחולים לא נגרמים כתוצאה מהתחממות כרטיס המסך, אלא דווקא מהתחממות המעבד.

2. כמו ש vasser אמר - תנסה לנקות את המאוורר. כמו כן - תבדוק שהוא מחובר כמו שצריך.

3. דבר נוסף שאולי קשור ל-2 הבעיות הראשונות - בעיית מתחים - אולי ספק הכח שלך לא עומד בעומס, מה שיכול להסביר איתחולים אקראיים (ובעיקר בעומס - כמו במשחקים) וגם האטה של המאוורר. נסה להחליף ספק.

4. בקשר לבעיה השלישית - כמו ש vasser אמר - נסה את הכרטיס בסלוט PCI אחר, וכמו כן - נסה אותו במחשב אחר. אם הוא עובד במחשב אחר - הבעיה היא אצלך במחשב. ייתכן שמדובר ב"שאריות" של דרייברים מהתקנה קודמת. פירמוט היא הדרך הכי מהירה לסדר את זה.

5. בקשר לאתחולים - נסה לעדכן את ה BIOS, וכמו כן את כל הדרייברים במחשב (במיוחד את אלו של הלוח ושל כרטיס המסך).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים