פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים דרור, במקרה וכבר יש לך ספק טוב, אתה תנסה ותעשה הכל כדי להשאיר אותו אצלך, במיוחד שאין הרבה בעיות עם העניין הזה ורוב האנשים מפעילים בכיף עם ספק 20 פינים...
פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים מחבר טוב אני לא יודע מי זה דרור ???.בכל מקרה הבאתי מתאם ויש לו תוספת שהולכת מה הקצה של ה24פין שמתחבר למולקס רגיל בספק לתוספת מתח ככה שנראה לי לא אמורה להיות בעיה כי ישנה תוספת מתח.
פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים מחבר אטב אז חיברתי את המתאם ושום דבר לא השתנה עדיין יש לי את הבעיה של המאווררים שהם לא מתפקדים במהירות שהם צריכים ולפעמים בכלל כבים.יש לי ספק נוסף פה זמני 430TR2 של THERMALTAKE שהוא 24פין אמיתי אני יבדוק אותו היום בערב ונראה אם זה עובד איתו.
פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים בביוס יש אפשרות שהמאווררים יפסיקו/יסתובבו לאט בטמפ' נמוכותתבדוק שלא זאת "הבעיה" שלך
פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים בחיים לא!!!! אם אתה אוהב את הלוח והזכרונות שלךאל תחבר 20PIN לDFIהנה לינק יותר ישירהם גם אומרים לא להשתמש בספק עם פחות מ- 480WATT...... נו באמת.....
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים מחבר בביוס יש אפשרות שהמאווררים יפסיקו/יסתובבו לאט בטמפ' נמוכותתבדוק שלא זאת "הבעיה" שלךחח זאת באמת הייתה הבעיה שהוא היה מוריד לי את המהירות של המעבד וזה שאחד ה SF2 היה נכבה אז הבעיה הייתה שהחיבור שאליו מתחבר הפוטנציאומטר היה דפוק וכשהלחמתי אותו מחדש הכל עובד בסדר (מבחינת המאוררים) עכשיו נתקין מערכת הפעלה ונראה אם הכל תקין.אולי באמת לא אצתרך להחליף ספק.
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים הDFI Lanparty Ultra-D NF4 עם ספק HEC AR-T300W עובד כבר חודשיים בלי שום בעיות.אפילו הרצתי את המעבד מעל ל2800Mhz ואין שום בעיות , הספק החזיק את כל המערכת הזו ועוד X800GT והמתחים היו בתחום הנורמאל כמו ספקים יקרים בהרבה.
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים מה יקרה אם אני יחבר ספר פשוט עלה 100 ש"ח של "500" וואטללוח עם מחבר 24 פינים (GigaByte 8I954GMF) ?חן
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים מחבר הDFI Lanparty Ultra-D NF4 עם ספק HEC AR-T300W עובד כבר חודשיים בלי שום בעיות.אפילו הרצתי את המעבד מעל ל2800Mhz ואין שום בעיות , הספק החזיק את כל המערכת הזו ועוד X800GT והמתחים היו בתחום הנורמאל כמו ספקים יקרים בהרבה.ה HEC הזה הוא 20פין אני מבין כן?
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים מה יקרה אם אני יחבר ספר פשוט עלה 100 ש"ח של "500" וואטללוח עם מחבר 24 פינים (GigaByte 8I954GMF) ?חןלא חכם בהתחשבות באופציה שאתה מריץ Pentium D על זה ובהתחשבות בחלוקת ריילים שיכולה להיות מאוד מזוויעה במקרים מסוימיםוגם בהתחשבות בעובדה שספק כזה הוא חסר הגנות והקפיצות מתח שלו יכולות להיות מזוויעות מדיובהתחשבות בעובדה שאחרי כל סערת ברקים אתה תמצא את עצמך רץ לבדוק שהמחשב שלך עדיין פועלה HEC הזה הוא 20פין אני מבין כן?כן
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים מחבר הDFI Lanparty Ultra-D NF4 עם ספק HEC AR-T300W עובד כבר חודשיים בלי שום בעיות.אפילו הרצתי את המעבד מעל ל2800Mhz ואין שום בעיות , הספק החזיק את כל המערכת הזו ועוד X800GT והמתחים היו בתחום הנורמאל כמו ספקים יקרים בהרבה.עם או בלי מתאם ל 24 פין? כרגע אני עובד עם מתאם והמחשב עובד טוב אבל לפי מה שהבנתי המתאמים האלו עושים רק נזק אז מה אתם אומרים להוריד אותו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.