פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים מחבר הוא צודק, אני מכיר אישית אחת שמשתמשת בבשמים לנשים שגם גברים יכולים לשים וגם לפעמים בבשמים של גברים,והיא בטח לא כונפה (מי משתמש במילה הזאת בכלל?).יגואר זה דפוק, נמאס לראות את המותג הדפוק הזה, בארץ כל קיצוני : החולצה הכי צמודה, המכנסיים הכי צמודים, הבשמים הכי חזקים, חלאס. הגיע הזמןללמד את הגבר הישראלי קצת סגנון. חולצה עם שם של מכונית זה לא נחמד בכלל.
פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים ומה עושה אותך לצודק? שראית איזה כונפה עם שפם שאף אחד לא מסתכל עליה שמה בושם של גברים? יש הרבה בנות שמשתמשות בבשמים של גברים, רושאס למשל זה בושם שהרבה נשים שמות . דווקא אלה שאני מכיר שעושות את זה ממש ממש אבל ממש רחוקות מלהיות כונפות , רואים שאתה צעיר ולא מכיר כל כך נשים
פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים ובן כמה כבודו? לא צריך להיות בן 30 בשביל להכיר נשים..........מן הסתם אני מנחש שאתה הצעיר מבינינו......... פחחחחחח כוסיות על רמה...סבבה לך? ותישמור על הטונים שלך(אני לא חבר שלך) אני סיימתי פה. כשתדבר כמו בן אדם אני יענה לך בארטון,הכל בגישה חיובית נשמה ,אתה מבין שמהודעה אי אפשר לדעת בדיוק באיזה טונים היא נכתבה(אלא אם כן מוסיפים!!!!!!אחרי כל משפט) בכל מקרה,זה היה חדש לי,ותתפלא,דווקא היום (כן,איזה עולם קטן.... ) ידידה שלי /שמה דולצ'ה גבאנה לגבר עם שילוב של קנזו פלאוור........
פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים מן הסתם אני מנחש שאתה הצעיר מבינינו......... אתה בן 17, מה הסיכוי שזה המצב ?
פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים אתה בן 17, מה הסיכוי שזה המצב ? אל תזלזל........ אתה תמות לפני.......... ;D :-*
פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים אתה תמות לפני.......... ;D :-* גם זה לא בטוח אתה עוד לא התגייסת והוא כבר השתחרר
פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים ובן כמה כבודו?לא צריך להיות בן 30 בשביל להכיר נשים..........מן הסתם אני מנחש שאתה הצעיר מבינינו........ לא שאני גאה בזה במיוחד אבל אני בן 25.הנה אתה רואה מה זה , למדת משהו חדש (רק שאתה עקשן מידי ולא האמנת לנו היית צריך שהידידה שלך תוכיח לך ;D)
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים יש בשמים מעולים של GIVENCHY (לגברים כמובן) בנות מתות עליהם BLUE LABEL ו POUR HOMMED&G גם חברה אחלה יגואר זה זבל
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים אגב בבישום של גברים אין (למיטב ידיעתי) בשמים בריכוז של PARFUME וEAU DE PARFUME יש כמה EDP אבל מעטים.
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים אני רוצה לנצל את השרשור הזה ולהמליץ לכם על הבושם הכי טוב שראיתי בחיים שלי נשבע!, לכו לפארם הקרוב ותבדקו אם אתם לא מאמינים..אני לא זוכר איך קוראים לחברה שלו אבל אני יודע שהבקבוק שלו בצבע שחור אטום בצורת Y והוא יקר בצורה מחרידה, אני לא חושב שמייצרים אותו כבר,אם מישהוא יודע איך קוראים לו אני ישמח אם הוא יכתוב את השם שלו..
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים בגלל זה יש הרבה בנות שמשתמשות בבשמים של גבריםBelive it or not, Dominique, the famous lingerie model, is using Men's parfumes but she's a lesbian so it might have something to do with it. Personaly, I used to use this blue men's deodorant Fa, the roll on, and on top of it some women's one, and the mixture created some awesome smell and quite a strong one too, I didn't even need parfume. It smelled a bit like those dark blue scented candles in those hippie shops.
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים ידידה שלי משתמשת ברושאס..קצת מוזר ומצחיק כי שאני מחבק אותה אני כאילו מריח את עצמי..חח מוזר אבל נשים לרוב אם כבר הן שמות בשמים של גברים אז הן הולכות על הבשמים המתוקים כמו אנג'ל רושאס ג'ופ וכו' אבל הקבוע הוא היפנוטיק אצלה ככה שאני דבוק אליה לצוואר רוב הזמן בכל מקרה, בשמים זה ה-דבר! [=
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.