עבור לתוכן

מה זה EAU DE TOILETTE ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הוא צודק, אני מכיר אישית אחת שמשתמשת בבשמים לנשים שגם גברים יכולים לשים וגם לפעמים בבשמים של גברים,

והיא בטח לא כונפה (מי משתמש במילה הזאת בכלל?).

יגואר זה דפוק, נמאס לראות את המותג הדפוק הזה, בארץ כל קיצוני : החולצה הכי צמודה, המכנסיים הכי צמודים, הבשמים הכי חזקים, חלאס. הגיע הזמן

ללמד את הגבר הישראלי קצת סגנון. חולצה עם שם של מכונית זה לא נחמד בכלל.

• תגובות 45
  • צפיות 27.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ומה עושה אותך לצודק?

שראית איזה כונפה עם שפם שאף אחד לא מסתכל עליה שמה בושם של גברים?

יש הרבה בנות שמשתמשות בבשמים של גברים, רושאס למשל זה בושם שהרבה נשים שמות . דווקא אלה שאני מכיר שעושות את זה ממש ממש אבל ממש רחוקות מלהיות כונפות , רואים שאתה צעיר ולא מכיר כל כך נשים :P

פורסם

ובן כמה כבודו?

לא צריך להיות בן 30 בשביל להכיר נשים..........מן הסתם אני מנחש שאתה הצעיר מבינינו.........

פחחחחחח

כוסיות על רמה...סבבה לך?

ותישמור על הטונים שלך(אני לא חבר שלך)

אני סיימתי פה. כשתדבר כמו בן אדם אני יענה לך

בארטון,הכל בגישה חיובית נשמה ;),אתה מבין שמהודעה אי אפשר לדעת בדיוק באיזה טונים היא נכתבה(אלא אם כן מוסיפים!!!!!!אחרי כל משפט)

בכל מקרה,זה היה חדש לי,ותתפלא,דווקא היום (כן,איזה עולם קטן.... :D ) ידידה שלי /שמה דולצ'ה גבאנה לגבר עם שילוב של קנזו פלאוור........ :nixweiss::P

פורסם

מן הסתם אני מנחש שאתה הצעיר מבינינו.........

אתה בן 17, מה הסיכוי שזה המצב ? :nixweiss:

פורסם

הוא בן 23 עד כמה שאני הבנתי

פורסם

אתה בן 17, מה הסיכוי שזה המצב ? :nixweiss:

אל תזלזל........ :nono:

אתה תמות לפני.......... ;D :silly: :-*

פורסם

אתה תמות לפני.......... ;D :silly: :-*

גם זה לא בטוח

אתה עוד לא התגייסת והוא כבר השתחרר

פורסם

תמיד יש את האירנים החביבים שיכולים לגרום לזה לקרות לשניכם ביחד...

פורסם

ובן כמה כבודו?

לא צריך להיות בן 30 בשביל להכיר נשים..........מן הסתם אני מנחש שאתה הצעיר מבינינו........

לא שאני גאה בזה במיוחד אבל אני בן 25.

הנה אתה רואה מה זה , למדת משהו חדש (רק שאתה עקשן מידי ולא האמנת לנו היית צריך שהידידה שלך תוכיח לך ;D)

פורסם

יש בשמים מעולים של GIVENCHY (לגברים כמובן) בנות מתות עליהם

BLUE LABEL ו POUR HOMME

D&G גם חברה אחלה

יגואר זה זבל

פורסם

אגב בבישום של גברים אין (למיטב ידיעתי) בשמים בריכוז של PARFUME וEAU DE PARFUME

יש כמה EDP אבל מעטים.

פורסם

אני אישית חי על 212

פורסם

אני רוצה לנצל את השרשור הזה ולהמליץ לכם על הבושם הכי טוב שראיתי בחיים שלי נשבע!, לכו לפארם הקרוב ותבדקו אם אתם לא מאמינים..

אני לא זוכר איך קוראים לחברה שלו אבל אני יודע שהבקבוק שלו בצבע שחור אטום בצורת Y והוא יקר בצורה מחרידה, אני לא חושב שמייצרים אותו כבר,

אם מישהוא יודע איך קוראים לו אני ישמח אם הוא יכתוב את השם שלו..

פורסם

בגלל זה יש הרבה בנות שמשתמשות בבשמים של גברים

Belive it or not, Dominique, the famous lingerie model, is using Men's parfumes but she's a lesbian so it might have something to do with it. Personaly, I used to use this blue men's deodorant Fa, the roll on, and on top of it some women's one, and the mixture created some awesome smell and quite a strong one too, I didn't even need parfume. It smelled a bit like those dark blue scented candles in those hippie shops.

פורסם

ידידה שלי משתמשת ברושאס..קצת מוזר ומצחיק כי שאני מחבק אותה אני כאילו מריח את עצמי..חח

מוזר אבל נשים לרוב אם כבר הן שמות בשמים של גברים אז הן הולכות על הבשמים המתוקים כמו אנג'ל רושאס ג'ופ וכו'

אבל הקבוע הוא היפנוטיק אצלה ככה שאני דבוק אליה לצוואר רוב הזמן :smile1:

בכל מקרה, בשמים זה ה-דבר! [=

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים