פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר יש לך בעיה באחד מהזיכרונות. תנסה להחליף אותם ותראה אם הבעיה חוזרת על עצמה...תודהזה מוזר אבל שכל פעם הבעיה היא בקובץ מסוים
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים טוב, עכשיו יש לי קובץ MINIDUMP NOW WHAT? תודה רבה שאתה עושה לי טובה.. לו רק היית מקשיב בהתחלה..
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים בעיה בזיכרון?מהיכן המסקנה הזאת?לפי הקבצים הבעיה היא כמו שאמרת בקובץ afd.sysזה קובץ של מערכת ההפעלה שאותו אתה צריך להעתיק מחדש מהדיסק התקנה למחשבתאתחל מהדיסק התקנה ותכנס למצב REPAIRתעבור לספריה של הקובץ בעזרת הפקודהcd system32\driversתשנה את השם של הקובץ הישןren afd.sys afd.sys.oldנחלץ את הקובץ החדש (בהנחה שכונן הוא D:)expand d:\i386\afd.sy_ afd.sysמקווה שזה יפתור לך את הבעיהושוב זה לא נראה כמו בעיה בזיכרוןאת הזיכרון תבדוק שוב באמצעות MEMTEST86
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר בעיה בזיכרון?מהיכן המסקנה הזאת?לפי הקבצים הבעיה היא כמו שאמרת בקובץ afd.sysזה קובץ של מערכת ההפעלה שאותו אתה צריך להעתיק מחדש מהדיסק התקנה למחשבתאתחל מהדיסק התקנה ותכנס למצב REPAIRתעבור לספריה של הקובץ בעזרת הפקודהcd system32\driversתשנה את השם של הקובץ הישןren afd.sys afd.sys.oldנחלץ את הקובץ החדש (בהנחה שכונן הוא D:)expand d:\i386\afd.sy_ afd.sysמקווה שזה יפתור לך את הבעיהושוב זה לא נראה כמו בעיה בזיכרוןאת הזיכרון תבדוק שוב באמצעות MEMTEST86וואי, תודה, זה הסבר מצויין!!! אני אנסה את זה מחר.Nadawתודה גם לך... אבל אתה בכל זאת יכול להסביר מה הקטע עם PF ב-C?עידכון: ניסיתי את הדבר הזה.... הצלחתי לשנות את השם של הקובץ אבל אני לא מצליח לעשות EXPAND. ה-CONSOLE כותב שהוא לא מצליח לעשות את זה.המערכת הפעלה מן הסתם לא עובדת בלי הקובץ.מישהו יכול לשלוח לי את הקובץ ל- dima_kaplan@yahoo.com?מצאתי גם שהקובץ הזה קיים גם בסיפרייה הבאהC:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386יש להם אותו גודל ואותו תאריך יצירה. אפשר להשתמש בו?ומה זאת הסיפריה הזאת בכלל?
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים כן אתה יכול להעתיק אותו מהספריה הזאתהספריה הזאת היא המקום שבו נפתחו הקבצים כשעשית שידרוג לSP
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים מחבר כן אתה יכול להעתיק אותו מהספריה הזאתהספריה הזאת היא המקום שבו נפתחו הקבצים כשעשית שידרוג לSPOKהעתקתי את הקובץ מהספריה הזאת.השאלה היא האם הקובץ ההוא לא בעייתי.... אולי בהתקנת ה-SP הוא זה שדפק את העסק......בכל מקרה, תודה לכולם על העזרה
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים מחבר OKהעתקתי את הקובץ מהספריה הזאת.השאלה היא האם הקובץ ההוא לא בעייתי.... אולי בהתקנת ה-SP הוא זה שדפק את העסק......בכל מקרה, תודה לכולם על העזרההחלפתי את הקובץ AFD.SYS בקובץ מהספריה של SP ועדיין קיבלתי מסך כחול. כנראה שבאמת זה היה הקובץ הבעייתי מלתחילה.אני יכול לקבל ממישהו אחר את הקובץ?יש לכם מושג למה אני לא מצליח לעשות EXPAND ב- REPAIR CONSOLE?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.