פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים כאשר אני מנגן שירים , או סרטונים, המחשב פתאום עובד מאוד לאט, וקטוע, משמיע את השירים והסרטונים בצורה לא חלקה.מדובר במחשב חזק, 3.0 GHz prescott, 512 ram , כרטיס מסך 6600 PCIE.בדקתי בTASK MANAGER, והמעבד בIDLE 98% כך שאין עומס. בדקתי גם בmsconfig ואין שם תוכנות מיותרות. כמוכן לא רצות תוכנות שלוקחות משאבים מהמעבד.פתחתי את המארז ובדקתי אם המאורר של המעבד מסתובב, והוא אכן מסתובב, גם המאורר של כרטיס מסך מסתובבוהכל נראה יחסית פיקס.מה יכולה להיות הבעיה? בחיים לא נתקלתי בכזה דבר מוזר!
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים וואו ... זה באמת מוזר.יכול ליהיות שתה צריך איזה פומרט, זה תמיד עזר בבעיות מסוג כזה.גם יכול ליהיות שיש לך קודק שמפריע לזרימה של המידע, גם כאן פורמט יעזור, ונסה שלא להתקין הרבה קודקים, תתקין רק כשמשהו לא עובד.
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים מחבר חברים, אני לא באתי לכאן בשביל לשמוע תפרמט. בשביל לפרמט לא צריך הרבה שכל.אני איש שמגיע אליכם מעולם הלינוקס, ואני אף פעם לא מוותר.כמובן שפורמט יפתור את הבעיה, אבל למען האתגר אני רוצה לשמוע הצעות נוספות.תודה בכל מקרה =)
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים זה קורה בכל קובץ מוזיקה שאתה בודק?תנסה להכניס דיסק רגיל (לא MP3) ולראות אם עדיין זה קורהאם כן אז יתכן מאוד שהבעיה בדרייברים של הכרטיס קוללנסות להסיר ולהתקין עדכניים מחדש
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים השאלה היא האם זו תוכנה מסוימת!או כל תוכנה של וידאו או ניגון מדיה זה מאטיכול להיות דרייבר לא תקין של כרטיס קולאו עניין של קודקים נסה להפעיל בנגן אחר ולראות אם יש שינוינסה להסיר את כל הקודקים יכול להיות שיש התנגשותנסה להתקין מחדש דרייבר של כרטיס קול
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים אא ניסתה לסרוק תוכנות ריגול וירוסים וכוכ (מאמין שכן ניסתה אבל בכול זאת..)?? נסה להסיר תדרייברים ולהתקין את החדשים לנסות מספר תוכנות (של מוזיקה/סרטים)..
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים אם אנחנו מדברים על לינוקס, אז יכולות ליהיות מאה ואחת סיבות שונות, בגלל חוסר התאמה ...
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים הוא לא אמר שהבעייה קיימת בזמן עבודה בלינוקס הוא אמר שהוא בא מעולם הלינוקס.שתי השורות האלה גם דיי מאשרות שהוא נתקל בבעייה בווינדוסבדקתי בTASK MANAGER, והמעבד בIDLE 98% כך שאין עומס.בדקתי גם בmsconfig ואין שם תוכנות מיותרות. כמוכן לא רצות תוכנות שלוקחות משאבים מהמעבד.Snowball: בתור אחד שבא מאותו רקע אני יכול להגיד לך שגישת הnix* לא עובדת בווינדוס מסיבה אחת פשוטה: ווינדוס פשוט לא מתועדת כמו שצריך , זה הבעייה במערכת הפעלה עם קוד סגור אתה לא ממש יכול לשלוט על הכל ולגלות בעיות לבד במקרים רבים הפתרון הוא באמת פרמוט .
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים מחבר טוב תודה חברים, בסופו של דבר נאלצתי להרים ידיים ולפרמט..מה שכן, לפני הפירמוט הסרתי את כל הקודקים, התכונתי דרייברים חדשים לכרטיס קול.בדקתי את הכל ב3 תוכנות שונות וכולן האטו את המחשב, כנ"ל מהדיסק.הפרמוט עזר. ווינדוס מאכזב...
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים טוב תודה חברים, בסופו של דבר נאלצתי להרים ידיים ולפרמט.. מה שכן, לפני הפירמוט הסרתי את כל הקודקים, התכונתי דרייברים חדשים לכרטיס קול. בדקתי את הכל ב3 תוכנות שונות וכולן האטו את המחשב, כנ"ל מהדיסק. הפרמוט עזר. ווינדוס מאכזב... no shit , heheh
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.