עבור לתוכן

צריך עזרה בחירת לוח אם

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מתלבט בין ה-DFI Lanparty SLI-DR לבין DFI Lanparty SLI-D או MSI NEO4 Platinium SLI עכשיו האם שווה להוסיף עוד 250 שקל בשביל SLI-DR ? והאם כדאי בכלל לקנות את ה-MSI הנה המפרט שהזמנתי:

Amd dual core 4400+

eVGA 7800GTX KO

2gbx1 ocz platinium 2-3-2-5

ocz 520w powerstream

antec P160

DFI Lanparty SLI-D (הזמנתי כבר אבל אני לא בטוח)

WD 250gb sata2 16mb

עכשיו בקשר למפרט אני חייב שתעזרו לי עם זה זה ממש חשוב SLI-D SLI-DR מה ההבדל והאם כדאי? או בכלל ה-MSI המפרט מיועד לרוב לגיימינג יש מצב ל-OC בעתיד.

פורסם

מצטרף לשאלה.

ומאיזו חנות הזמנת את החלקים? (שלח לי PM)

פורסם

לפי מה שאני יודע לוח אם עם SLI זה שיש אפשרות לחבר שני כרטיסי מסך ואין מצב שהיא לך את זה כי לא מוחרים את זה בארץ וגם זה מאוד יקר (בארצות הברית) אבל אם אתה רוצה תקנה שהיא לך לעתיד

ומה ההבדל אני לא יודע !!!

פורסם

אם אני לא טועה ההבדל הוא בבאנדל

ב sli -dr תקבל מן פנל עם לדים לקידמת המארז שמודיע על בעיות עם הזיכרון אם אני לא טועה בכל מקרה או ממש מוסיף ליופי

פלוס אתה מקבל גם תיק נסיעה למארז

אני בכל מקרה במקומך לא הייתי קונה את ה 7800gtx אלה 7800gt וומשקיע את שאר ההפרש במקום אחר

אם אתה לא אובר קלוקר רצוי שתיקח את הלוח של msi שיש בו כרטיס קול איכותי

אבל סך הכל הלוח שהזמנת הוא מעולה זה DFI לאן פארטי יהיה קשה להתאכזב

פורסם

שלום, אני מתלבט בין ה-DFI Lanparty SLI-DR לבין DFI Lanparty SLI-D או MSI NEO4 Platinium SLI עכשיו האם שווה להוסיף עוד 250 שקל בשביל SLI-DR ? והאם כדאי בכלל לקנות את ה-MSI הנה המפרט שהזמנתי:

Amd dual core 4400+

eVGA 7800GTX KO

2gbx1 ocz platinium 2-3-2-5

ocz 520w powerstream

antec P160

DFI Lanparty SLI-D (הזמנתי כבר אבל אני לא בטוח)

WD 250gb sata2 16mb

עכשיו בקשר למפרט אני חייב שתעזרו לי עם זה זה ממש חשוב SLI-D SLI-DR מה ההבדל והאם כדאי? או בכלל ה-MSI המפרט מיועד לרוב לגיימינג יש מצב ל-OC בעתיד.

לא קיים בכלל דבר כזה DFI Lanparty SLI-D. תבדוק שוב את עצמך ותגיד בין אלו לוחות אתה מתלבט.

פורסם
  • מחבר

DFI UT Lanparty SLI-D קשה להבין ? :\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים