פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים שלום נראה לי שכדי שגם אתם תראו את זה: http://www.bit-tech.net/gaming/2005/09/21/lost_coast_benchmark/1.html אל תפספסו תמונות ברזולוציה מטורפת ובעמוד השני סרט הדמיה קצר.
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים שמתם לב בסרטון שמשחק די מקרטע ? (אמנם רץ מהר ...אבל לא הכי חלק...) מה שרק גורם לי לתהות- הם כנראה הריצו אותו על מערכת מפלצתית... מעניין איך זה ירוץ על מחשב יותר "הגיוני" ... אוך הטכנולוגיה הטכנולוגיה...
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים על 16 אניסו ו 4 אנטיאליאסינג אי אפשר לשחק, אלה רק Low FPS ScreenShots, אפשר לשחק נורמלי אך ורק במערך SLI בכאלה פילטרים (ואם אתה ממש משוגע אז על 8xS אנטיאליאסינג), אני שיחקתי עם GTX על Prince Of Persia: Warrior Within ושמתי דרך הדרייבר 8xS ו 8x, והיו נפילות קצב פריימים רציניות.. אולי לנסות פילטרים כמו בלינק?ערכיה:אלא אם כן לכל התמונות למעלה הם השתמשו במשהו יותר חזק משתי התמונות למטה
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים הגרפיקה טובה אבל היא ממש לא "כמו במציאות" יש עוד הרבה לאן להשתפר.אהבתי את המים, פשוט מדהים .
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים שמתם לב בסרטון שמשחק די מקרטע ? (אמנם רץ מהר ...אבל לא הכי חלק...) מה שרק גורם לי לתהות- הם כנראה הריצו אותו על מערכת מפלצתית... מעניין איך זה ירוץ על מחשב יותר "הגיוני" ... אוך הטכנולוגיה הטכנולוגיה... הסרטון תופס מאט יחסית לאורך שלו... רק הסרט המצולם קופץ... שים לב שבבנטשים כל הכרטיסים רחוקים מלרדת מהקצב פריימים שנחשב ל "סביר" ועד שהמשחק יצא יהיו עוד דרייברים שישפרו את הביצועים במשחק, גם ל NVIDIA וגם ל ATI ! על תידאג
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים 7800GTX עומד יפה מאד בציפיות, כמו ש LANZER אמר, הדרייברים רק ילכו וישתפרו, כשמדובר ב NVIDIA אתה יכול להיות בטוח שזה יקרה. דבר שני הגרפיקה ממש לא כמו במציאות, חלק מהטקסטורות עדיין באיכות עלובה לדעתי: כמו בתמונה כאן שימו לב לכידון של האדם המבוגר... : סה"כ הגרפיקה יפה מאד, לא צריך להסחף. מה שכן האפקט עם התאורה שמשתנה בהתאם לחשיפה לשמש היא יפה מאד, וראלסיטית, השילוב של ה HDR גם יפה מאד.
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים נו מה אתם עושים צחוק אתם לא רואים שזה מוד של HL2 אפילו רשום למעלה כמה אפשר להיות פטטים...איזה מהפכה טאיזה בטיח...פחח Half-Life 2: Lost Coast Teaser by bit-tech
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים בהחלט נראה טוב מאוד במיוחד הסבא הזה נראה פשוט מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רק חבל שבשביל לראות דומה למה שהיה בסרטון צריך מערך SLI של 7800GTX ואני כאן עם ה R9550 שלי בטח יריץ על הגדרות LOW בהכל על רזולוציה של 800X600 ושלא נחלום על פילטרים בטעות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.