עבור לתוכן

הדבר הבא בהדמית עולם ראליסטית !!!

Featured Replies

פורסם

OMFG!

:screwy: :screwy: :screwy:

:yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

OMFG!

:screwy: :screwy: :screwy:

:yelclap: :yelclap: :yelclap:

:xyxthumbs:

פורסם
:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :yelclap: :yelclap: :yelclap::xyxthumbs: :xyxthumbs:
פורסם

:o :o :o

מדהים איזה איכות ממש כמו במציאות

והסרט הדמיה בכלל משהו קטלני

:smile1:

פורסם

בהחלט איכות מדהימה!!

מעיניין מה יהיה לחדש ב h3 :smile1: :smile1: :smile1:

פורסם

שמתם לב בסרטון שמשחק די מקרטע ? (אמנם רץ מהר ...אבל לא הכי חלק...) מה שרק גורם לי לתהות- הם כנראה הריצו אותו על מערכת מפלצתית... מעניין איך זה ירוץ על מחשב יותר "הגיוני" ...:) אוך הטכנולוגיה הטכנולוגיה... :)

פורסם

על 16 אניסו ו 4 אנטיאליאסינג אי אפשר לשחק, אלה רק Low FPS ScreenShots, אפשר לשחק נורמלי אך ורק במערך SLI בכאלה פילטרים (ואם אתה ממש משוגע אז על 8xS אנטיאליאסינג), אני שיחקתי עם GTX על Prince Of Persia: Warrior Within ושמתי דרך הדרייבר 8xS ו 8x, והיו נפילות קצב פריימים רציניות.. אולי לנסות פילטרים כמו בלינק?

ערכיה:

אלא אם כן לכל התמונות למעלה הם השתמשו במשהו יותר חזק משתי התמונות למטה

פורסם

סוף סוף הגיע משחק שה7800GTX יתחיל לקרטע בו,מזל טוב!

פורסם

סתם מוד של HL2...לא יותר...

פורסם

הגרפיקה טובה אבל היא ממש לא "כמו במציאות" יש עוד הרבה לאן להשתפר.

אהבתי את המים, פשוט מדהים .

פורסם

שמתם לב בסרטון שמשחק די מקרטע ? (אמנם רץ מהר ...אבל לא הכי חלק...) מה שרק גורם לי לתהות- הם כנראה הריצו אותו על מערכת מפלצתית... מעניין איך זה ירוץ על מחשב יותר "הגיוני" ...:) אוך הטכנולוגיה הטכנולוגיה... :)

הסרטון תופס מאט יחסית לאורך שלו... רק הסרט המצולם קופץ... שים לב שבבנטשים כל הכרטיסים רחוקים מלרדת מהקצב פריימים שנחשב ל "סביר" ועד שהמשחק יצא יהיו עוד דרייברים שישפרו את הביצועים במשחק, גם ל NVIDIA וגם ל ATI ! על תידאג :xyxthumbs:

פורסם

7800GTX עומד יפה מאד בציפיות, כמו ש LANZER אמר, הדרייברים רק ילכו וישתפרו, כשמדובר ב NVIDIA אתה יכול להיות בטוח שזה יקרה.

דבר שני הגרפיקה ממש לא כמו במציאות, חלק מהטקסטורות עדיין באיכות עלובה לדעתי: כמו בתמונה כאן

שימו לב לכידון של האדם המבוגר... ::)

סה"כ הגרפיקה יפה מאד, לא צריך להסחף.

מה שכן האפקט עם התאורה שמשתנה בהתאם לחשיפה לשמש היא יפה מאד, וראלסיטית, השילוב של ה HDR גם יפה מאד.

פורסם

נו מה אתם עושים צחוק אתם לא רואים שזה מוד של HL2 אפילו רשום למעלה כמה אפשר להיות פטטים...איזה מהפכה טאיזה בטיח...פחח :lol:

Half-Life 2: Lost Coast Teaser by bit-tech

פורסם

בהחלט נראה טוב מאוד

במיוחד הסבא הזה נראה פשוט מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רק חבל שבשביל לראות דומה למה שהיה בסרטון צריך מערך SLI של 7800GTX

ואני כאן עם ה R9550 שלי בטח יריץ על הגדרות LOW בהכל על רזולוציה של 800X600 ושלא נחלום על פילטרים בטעות :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים