פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים העברתי את המחשב למארז חדש, ופתאום לא בא לו לפעול, כשאני מדליק אותו המסך לא מראה כלום ... וזאת לא בעיה בכטיס מסך כי ניסיתי שתיים.נ.בהחלפתי את המשחה הטרמית במעבד.תודה מראש !!
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים מחבר בדקתי פעם אחת, ועוד פעם, ועוד פעם, והיום בבוקר לכל מקרה בדקתי עוד פעם ... אני צריך סיבה שבגללה המחשב לא יעלה, סיבה טכנית, משהו לא הוכנס כמו שצריך ....
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים תבדוק שמחבר הATX מוכנס טוב,שמאחורי הספק הכתפתור של הספק הוא על I ולא על O (אל תיגע במתח של ה230 V!!!) ,תבדוק שכפתור הריסט לא לחוץ,תבדוק שהמחברים של כפתור ההדלקה והכיבוי מונחים טוב במקומם בלוח(תוכל לבדוק ע"י החוברת של הלוח.....
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים מחבר מעט מידע נוסף: בזמן שהלפתי מערז החלטתי להחליף את הפאד הטרמי של המעבד במשחה, והייתי צריך להוציא אותו, יכול ליהיות שלא שמתי אותו טוב?, או אולי דפקתי אותו, או ליכלחתי? .... כי לי כבר אין צושג, ניסיתי המון דברים ...
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים מחבר אההההההההההההה סוף סוף !!הוא פועל !!ככל הנראה זו היתה בעיה בראם, החלפתי מקומות מספר פעמים ואלה !! זה פועלאך עכשיו התעוררה שאלה חדשה ... למה הוא מתחמם מהר?.55 - 60 על סרק? Like WTF?והמאורר מתחיל לנהום כמו מפלצת ...
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים כנראה לא מרחת את המשחה הטרמית כמו שצריך או שלא הרכבת טוב את הצלעות קירור תבדוק שכלום לא רופף ואם הרכבת טוב אז תפרק ותמרח טוב את המשחה הטרמית
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים מחבר עשיתי. זה לא עזר בהרבה ... אך שמתי לב הכרטיס המסך שלי מתחמם ... יכול ליהיות שהוא מחמם את המעבד?בכל מקרה, הנה רשימה של הרכיבים, אם זה עוזר במשהו: Intel Pentium 4 3.0 GHz, 800 FBS, 2 MB Cache, Prescott Core Nvidia GeForceFX 6600 GT, 128 MB, AGP2 X 512 MB DDR400 PC3200 KingstoneHDD 80 GB 10000 RPM Western DigitalAsus Mainboard P5P800CDs, Fans and other shit
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.