פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים השאלה שלי האם אפשר להכניס למחשב עוד כונן תקליטורים שייפעל גם במקביל לרגיל ולצורב או אפילו להכניס 2 צורבים שאלה חשובה לי תודה לעוזרים
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים בשביל לענות על זה צריך לדעת איזה לוח אם יש לך (כדי לדעת כמה חיבורים יש לו)ואיזה התקני ATA יש לך ומה החיבור שלהםכלומר כמה כוננים וכמה הארדיסקים
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים החיבור של כונן של צורב ושל הארדיסק ישן (PATA) כולם זה אותו חיבורכשאפשר לשים עד שני התקנים על כל כבל
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים מחבר ועוד שאלה לי אלייך חייב להיות ארד דיסק בכל מארז כי אני לא רואה אותו למרות שאני חושב שאני יודע איפה או הוא שוכב מתחת לכונן ומתחבר להפעלה וכיבוי של המחשב או בערך ועם לא בבקשה עם תוכל תגיד לי איפה הוא ממוקם! תודה אחי עם תעזור
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים בעיקרון, אם יש לך מקום במארז וחיבורי IDE פנויים על הלוח-אם או חריצי הרחבה פנויים מסוג PCI עבור כרטיסי PCI-IDE, אז אתה יכול לחבר למחשב אפילו 8 צורבים. כמובן שבמידה ואתה רוצה להפעיל את כולם במקביל אז אתה צריך מעבד חזק, כמות זיכרון מכובדת וגם ספק כוח מספיק חזק.לי יש במחשב שני צורבים, אבל אני לא מפעיל אותם במקביל.
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים אם מותקנת לך מערכת הפעלה לדוגמא ווינדוסאז יש הארדיסקתחפש אותו בחלק הקדמי של המארזאמורים להגיע אליו כבלי חשמל ונתונים אז לא קשה למצוא
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים יכול להיות מעל יכול להיות מתחת תחפש אם מצאת משהו שנראה כמו HD (לא קשה לזהות אחד כזה) אז רוב הסיכוים שזה זה אין לו (לHD)מקום קבוע במארז זה משתנה ממארז למארז
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים Hard Drive \ Hard Discכונן קשיח.. הוא נמצא בחזית של המארז בד"כ..באיזור שמתחת לכוננים האופטיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.