פורסם 2002 בינואר 323 שנים אם תןאיל לכתוב את המדריך זה יהיה נחמד 8) מאז baset ז"ל אין עדיין משהו רציני טוב כמו שידענו ושיהיה לך הרבה בריאות :grinangel: וגם אני שואל מה זה פיסיפוביה??????
פורסם 2002 בינואר 423 שנים כן אבל מתי זה יהיה מכון ואיפה? ;D ;D ;D ;D ;D ;D :hi: :hi: :jump: :jump: :saint: :saint: :saint: :saint: :saint:
פורסם 2002 בינואר 423 שנים לא לכולנו יש DVD אבל לכולנו יש וידאו רגיל .. מעניין אותי לדעת אם אפשר להקליט מוידיאו רגיל למחשב...
פורסם 2002 בינואר 523 שנים לא לכולנו יש DVD אבל לכולנו יש וידאו רגיל .. מעניין אותי לדעת אם אפשר להקליט מוידיאו רגיל למחשב...כרטיס TVכרטיס מסך עם LINE_IN כרטיס עריכה ב400 שקלכרטיס עריכה ב5000 שקל.
פורסם 2002 בינואר 623 שנים לא לכולנו יש DVD אבל לכולנו יש וידאו רגיל .. מעניין אותי לדעת אם אפשר להקליט מוידיאו רגיל למחשב... כרטיס TV כרטיס מסך עם LINE_IN כרטיס עריכה ב400 שקל כרטיס עריכה ב5000 שקל. כמו שלי יש :*) ובקשר למדריך אני גם חושב שזה יהיה מאוד נחמד כי גם אני חולה על ריפרופים של כל מיני דברים ואם עדיין לא הבראת אז תהיה בריא. עריכה: והינה סתם סרטון מטופש שערכתי מהמסיבת רשת הגדולה האחרונה בת"א הסרטון (בקובץ זיפ) אפילו לא מצאתי את הכרטיס עריכה.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.