פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים בתמונה הנ"ל סמנתי קבצים שנתקעו לי על הדסקטופ ואין באפשרותי למחוק אותם. כשאני מנסה למחוק את הקובץ, אני מקבל את השגיאה הבאה ניסיתי שיחזור מערכת, וגם ב"מצב בטוח" אבל זה לא עזר. יש לכם רעיונות אנשים? זה די דחוף... *מתן, הרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובה אל תתעצבן
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים ניסית למחוק אותם במצב טקסטואלי (CMD) ?או אפילו בכלל דרך מצב מוגן בשורת הפקודה?אם לא הולך גם שם, אז מה הוא רושם בהערה?
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים מחבר ניסית למחוק אותם במצב טקסטואלי (CMD) ?או אפילו בכלל דרך מצב מוגן בשורת הפקודה?אם לא הולך גם שם, אז מה הוא רושם בהערה?מה הפקודה שאני צריך לרשום בCommand Prompt ? (לא נגעתי בזה שנים, אני כבר לא זוכר).
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים cd לעבור בין ספריותdel למחוק קובץdir לראות את מה שיש בספריהתגיע לספריה של השולחן עבודהבעזרת DIR|MORE תמצא את השם המלא והמדוייק של הקובץותמחק
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים מחבר cd לעבור בין ספריות del למחוק קובץ dir לראות את מה שיש בספריה תגיע לספריה של השולחן עבודה בעזרת DIR|MORE תמצא את השם המלא והמדוייק של הקובץ ותמחק ניסיתי, זה מה שיצא: אולי לא כתבתי נכון? אם הסטינטקס לא נכון תתקן אותי. תוריד את התוכנה - Delete doctor ואז תמחוק מה שאתה רוצה. וגם את זה ניסיתי וזה מה שיצא: איזה עוד פתרונות יש לכם?
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים לפני שאתה מנסה למחוק בשורת הפקודה תבצע את הפקודהdir ca*זה אמור לתת לך את השם קובץ האמיתיתנסה למחוק אותו ספציפית
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים מחבר לפני שאתה מנסה למחוק בשורת הפקודה תבצע את הפקודהdir ca*זה אמור לתת לך את השם קובץ האמיתיתנסה למחוק אותו ספציפית לא הבנתי איך הפקודה הזו מתבצעת
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים dir ca*אמור לתת לך רשימה של כל הקבצים שהשמות שלהם מתחילים בCAלפי הרשימה הזאת תבצע את הפקודה DELואם אתה עדיין לא מבין תעלה לכאן צילום של הפלט מהפקודה DIR ואתן לך את הפקודה DEL המדוייקת
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים אם לא הבנת, הרעיון של מחיקה דרך הדוס הוא שהאקספלורר לא ישתמש בקובץ ויפריע לך למחוק אותו, לכן, אתה צריך לצאת מהאקספלורר לפני שאתה מנסה למחוק תצא ממנו במנהל המשימות>סיים משימה.
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים מחבר נסה אולי בעזרת Total Commanderאפשר לינק?*ובנוגע לשאר התשובות, אני כבר אנסה ואעדכן.תמשיכו בינתיים להציע.
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים אם לא הבנת, הרעיון של מחיקה דרך הדוס הוא שהאקספלורר לא ישתמש בקובץ ויפריע לך למחוק אותו, לכן, אתה צריך לצאת מהאקספלורר לפני שאתה מנסה למחוק תצא ממנו במנהל המשימות>סיים משימה. לא חייב לצאת אין כאן טענה שהקובץ תפוס רק שלא מוצאים אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.