עבור לתוכן

הצילו!! מה עושים?

Featured Replies

פורסם

ברשותי מחשב פנטיום III עם 800 מגהרץ, 192 מגה של זיכרון ראם. מערכת הפעלה: ווינדוס אקס פי. והבעייה היא שאת רוב הסרטים שאני מפעיל רואים לאט, (התמונה והקול לא מסונכרנים) נ.ב התקנתי את כל המקודדים והחבילות שיש בייקום, החלפתי כרטיס מסך, עשיתי פירמוטים לאין ספור, ולא עזר כלום.... מה עושים אחים שלי?

פורסם

אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום.

2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

תודה.

פורסם

מוסיפים RAM, מערכת ההפעלה XP דורשת הרבה ואם יש לך קצת אז נשאר לך עוד יותר פחות חח לשימוש

פורסם

מתחילים לחסוך למחשב חדש comp26.gif

או אם אין כזאת אופציה אז המינימום שבמינימום להוסיף זיכרון לפחות ל256

[נערך, כתבתי 512 בטעות :P ]

פורסם

זה כנראה בגלל כרטיס מסך ישן מידי

פורסם

לא, הוא אמר שהוא החליף

טוב שלא הגזמת (2 מעליי) בסך הכל מומלץ שיהיה 256 ועדיף קצת יותר...

פורסם

אין קשר לכרטיס מסך ישן,אל תגידו דברים סתם........בקשר לסרט,תנסה להוריד דרייבר חדש לכרטיס מסך שלך,אם זה לא עובד תתקין את הK-LITE CODEC PACK ;)

פורסם

מחשב כזה חלש מאוד לXP,הוא ירוץ מעולה על Win98/windows Me וגם לא יהיו לך בעיות כאלה,תחליף לWin98/windows Me או שתחסוך למחשב חדש.

256MB זה טוב לסרטונים (לא למשחקים) ולא נראה לי שתהיה לך בעיה להריץ את הסירטונים בכיף.

פורסם

מחשב כזה חלש מאוד לXP,הוא ירוץ מעולה על Win98/windows Me וגם לא יהיו לך בעיות כאלה,תחליף לWin98/windows Me או שתחסוך למחשב חדש.

256MB זה טוב לסרטונים (לא למשחקים) ולא נראה לי שתהיה לך בעיה להריץ את הסירטונים בכיף.

איפה אתה חי?

זה פנטיום 3,לא איזה פנטיום 2 עם 4 מגה זכרון,מחשב כזה יכול להריץ סרטים טוב מאוד בקשר למשחקים זה כבר משהו אחר אבל בשביל שירים וסרטים לא צריך יותר מזה............XP יהיה כבד אבל לא תהיה לך בעיה ........תעשה מה שאמרתי למעלה..... :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

אין קשר לכרטיס מסך ישן,אל תגידו דברים סתם........בקשר לסרט,תנסה להוריד דרייבר חדש לכרטיס מסך שלך,אם זה לא עובד תתקין את הK-LITE CODEC PACK  ;)

בטח שיש קשר כי אם הכרטיס מסך ישן אז הוא לא מספיק לעבד את המידע של הסרט ולכן קורה שהאודיו לא מסונכרן עם הוידאו

זה קרה לי עם סרטים שהם באיכות גבוה עם כרטיס מסך GeForce 2 mx 400 כשהחלפתי לכרטיס מסך יותר מתקדם הבעיה נפתרה

פורסם

שמע לי עד לא מזמן היה פנטיום 4 2 ג'גה הארץ' עם 128 מגה בייט ראם ואף פעם זה לא קרה לי!!, המחשב בקושי היה זז זה נכון אבל אם הייתי סוגר את הכל ומפעיל סרט הוא היה סוחב בלי בעיה. המלצה שלי תוסיף זיכרון ותגדיל את הזיכרון הווירטואלי

פורסם

נסה להעלות את ה priority של ה process של נגן הסרטים ל abovenormal או high, דרך ה taskmanager.

בעבר היה לי מחשב דומה עם בעיית סינכרון דומה וזה עזר.

בנוסף אני ממליץ לך להשתמש בנגן VLC

http://videolan.org/mirror.php?mirror=http://downloads.videolan.org/pub/videolan/&file=vlc/0.8.2/win32/vlc-0.8.2-win32.exe

הוא מגיע עם כל הקודקים, והוא מעלה אוטומטית את ה priority של עצמו,

בהצלחה.

פורסם

בטח שיש קשר כי אם הכרטיס מסך ישן אז הוא לא מספיק לעבד את המידע של הסרט ולכן קורה שהאודיו לא מסונכרן עם הוידאו

זה קרה לי עם סרטים שהם באיכות גבוה עם כרטיס מסך GeForce 2 mx 400 כשהחלפתי לכרטיס מסך יותר מתקדם הבעיה נפתרה

אני לא יתווכח איתך.......גאון הדור :nixweiss::kopfpatsch:

פורסם

יש לי מחשב p3 mhz733 עם voodoo3 ו128 ram(המחשב הישן שלי)

והוא מריץ מעולה את כל הסרטים שיש

אז אני לא בטוח שיש קשר לכרטיס מסך....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים