פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים יש לי קספרסקיי בגרסא 5.0.372ובמסך הראשי בלשונית של PROTECTIONיש איזה משהו שאומר שהוא סורק קבצים (הדבר הרביעי ברשימה לא הסריקה הרגילה של המחשב)אבל זה אף פעם לא גומר!!!הוא מגיע לי לפעמים עד 5 ומשהו מליון!!!!אין לי כל כך הרבה קבצים במחשב!!!מה זה עושה בדיוק ואיך מבטלים את זה כי אני חושב שזה מאט לי את המחשב
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים זה לא רע, זה מדווח לך כמה קבצים הוא סרק במהלך ה-Session.כלומר מהרגע שהפעלת את האנטי וירוס...והרצת תוכנות ומשחקים וכאלה, כמה קבצים הוא סרק.
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים זוהי הפעולה השוטפת של האנטי וירוס כמו כול תוכנה אחרת רק התוכנה הזאת מציינת את זה.וכול אנטי וירוס מאט מחשב כמובן שאם תגדיר לו רמת אבטחה נמוכה יותר המחשה יואט פחות אבל יהיה פחות בטוחלשיקולך
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים מחבר אההה עכשיו הבנתי!!תודה רבה אגב איזה אניטיוירוס אתם ממליצים לי?יש משהו יותר טוב מקספרסקי?שיתן הגנה טובה ולא יזלול משאבים כמו נורטון
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים מחבר לא הוא לא ממש מכביד עליואבל רק רציתי לדעת אם יש יותר טובים ב"קטגוריה" של הקלילים מבחינת משאבי מערכתומה זה NOD32 ראשי תיבות של משהו או שככה קוראים לו?
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים זה השם שלו NOD 32,למרות שבעברית זה לא נשמע טוב........השם נקרא ע"י בית חולים באיזה עיירה.....
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים קספרסקי הכי טוב אבל אין לך את הגרסה החדשה ביותר (יש לך אפשרות לעדכן בצורה חוקית, תשלח לי הודעה פרטית אם אתה רוצה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.