פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים סיפור מעניין,מסתבר שTEKKEN הגיע לרמה כזאת גבוהה בזכות חוזה ארוך טווח שחתמה NAMCO עם SONY.החוזה אמר שNAMCO תייצר את סדרת משחקי הטקן שלה לפלייסטיישן בלבד במשך 10 שנים, ובתמורה תשלם לה SONY סכום נכבד שישמש למימון הפיתוח של המשחק בעיקר.בעוד כשנה, החוזה מסתיים, וNAMCO תחל לייצר את סדרת הTEKKEN לכל הקונסולות, וכנראה גם למחשב.cheers
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים מחבר מעניין! יש לך מקורות? (לינק) לא, חוץ מדוד שלי מהנדס מחשבים באינטל :lol: :lol: אבל אני מאמין לו.. למה? לא יודע אני פשוט מאמין
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים זה דווקה יהיה חזק אבל לשחק טקן עם מקשים זה קצת לא נוח(אחרי ג'וסטיק) אז צריך גם להשיג אחד דמוי playstation
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים מחבר זה דווקה יהיה חזק אבל לשחק טקן עם מקשים זה קצת לא נוח(אחרי ג'וסטיק) אז צריך גם להשיג אחד דמוי playstationgamepads FTW
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים מחבר איזה להיט! אבל תמיד יש אפשרות של חידוש חוזה עכשיו כשהם זכו לפרסום הכביר, ולסכומי העתק שהם הרוויחו, אין להם סיבה לעשות זאת
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים זה יהיה פשוט גדול!!! אני מקווה שאתה צודק. ולמי שלא רוצה לשחק על מקלדת, שמעת על גיימפאד למחשב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.