פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים קניתי אתמול זיכרון נוסף למחשב מסוג קינגסטון 512MB CL3 ומאז פשוט המחשב הרבה פעמים פשוט נתקע לחלוטין לאחר שאני מכניס סי די ואני מנסה להיכנס דרך הEXPLORER לתוך הסי די המחשב פשוט קופא, העכבר לא זז והדרך היחידה להפעיל מחדש ואני בטוח כמעט שהבעיה מצוייה בתוך הזיכרונות מישהו אולי יודע אם יש דרך לסדר את זה? כי הזכרונות עצמם תקינים בטוח כי זה קורה רק שאני מכניס סי די ומנסה לראות מה בתוכו
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים זה קורה עם כל הסידים או רק עם סידים מסויימים ?ויכול להיות שכשהכנסת את הזיכרון נגעת בטעות בחיבור או חשמל או מידע של הסידי רום אז תנסה לחזק אותם אולי זה יעזור
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים מחבר הקטע שעכשיו בדיוק מה שקרה זהשהעבדתי על המחשב וסתם נכנסתי לדבר הזה שבאיסי שנקראDEVIL FACTORYסתם לראות מזה ופתאום קפץ לי מסך כחול והמחשב עשה לעצמו ריסטרטואז נסיתי אחרי שהוא עלה עוד פעם ללחוץ על זה וכלום לא קרה..יכול להיות שמשהו בזכרונות לא תקין?
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים יכול להיות... אבל את זה נידע רק אחרי שתעלה לפה קובת מינידאמפלכל מקרה שאתה לא יודע איך לעשות את זה... כנס ל c:\windows\minidump משם תכווץ את קובץ הDUMP בזיפ או בRAR לא משנה איך העיקר שהסיומת תהיה ZIP ותעלה לכאן, אנחנו ננתח את הקובץ עבורך ונודיע לך ממה הבעיהאו לחלופין, אתה יכול לדעת בעצמך ממה המסך הכחול הזהhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.0ראה "ניתוח קבצי MiniDump בעזרת התוכנה WinDbg"
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים מאוד יכול להיות שהבעיה נוצר מעומס ייתר על האשכול מתח במחשב, נסה לשנות את החיבור מתח במחשב, לחלק את העומס, לא לשים את כל הדיסקים וההרדיסקים על אותו אשכול....
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים מחבר אוקיי תודהאני רק רוצה לציין שגם היום זה קרה לי שניתרק הפעם ברגע שנכנסתי לתיקיה מסויימת שלא קשורה לשום סידי רוםוהמחשב פשוט קפאהכל נתקע והעכבר אפילו לא זז
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים גם לי פעם זה קרה משהו די דומהברגע שהכנסתי את הדיקס לכונן המחשב היה קופאושהייתי פותח את המגש הוא היה חוזר לעצמוהבעיה נוצרה מהדריבר של הכרטיס קול בלוח של גיגהבייט (שמתי לב שגם לך יש לוח שלהם אז אולי זה אותה הבעיה)אם זה לא עוזר אולי תנסה להחליף את כל הערכה של הדריברים של ה NFORCE
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים אנשים, הוא אמר שהבעיה התחילה כאשר הוא הוסיף עוד סטיק של זיכרון, אז סביר להניח שהגורם לבעיה הוא הזיכרון. אפשרויות:1. יש בעיית תאימות בין הלוח לזיכרון שקנית.2. יש בעיית תאימות בין הזיכרון החדש לזיכרון הקיים.3. הזיכרון החדש לא תקין.4. ההגדרות ב BIOS לא מתאימות - אולי מוגדרים תיזמונים ידניים שהזיכרון הקיים יכול להתמודד איתם, אבל החדש לא. כנ"ל לגבי מהירות הזיכרון.מה לעשות:1. אם עשית OC, תנסה לבטל אותו - אולי הזיכרון החדש לא יכול לעבוד במהירות שהגדרת.2. נסה להפעיל את המחשב ללא הזיכרון החדש ותראה האם הבעיה חוזרת.3. נסה להפעיל את המחשב רק עם הזיכרון החדש ותראה אם הבעיה חוזרת.4. שנה את ההגדרות ב BIOS לברירת המחדל/אוטומטיות.5. תריץ memtest על הזיכרון.6. תבדוק באתר יצרן הלוח האם ידוע על בעיה עם הזיכרון שקנית.7. תבדוק באתר יצרן הלוח האם הרכבת את הזיכרון נכון (בסלוט הנכון, חשוב במיוחד אם אתה עובד ב Dual Channel - חשוב גם במקרה כזה שהזיכרונות יהיו זהים).8. תבדוק באתר יצרן הזיכרון האם ידוע על בעיות תאימות כלשהן של הזיכרון עם לוחות או זיכרונות אחרים.
פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים מחבר טוב כרגע החזרתי את המעבד למהירות המקורית שלוולבנתיים הבעיה לא מופיעההקטע ובמקרה "נפתרה" הבעיה אבל זה אומר שאם אני מעלה FSB המחשב יחזור להיתקע?? חשוב לציין שהתקיעות האלה היו מגיעות לעיתים רחוקותז"א פעם אחת ביום, דבר שלא היה קיים עד שהוספתי את הסטיק של ה512 הנוסף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.