עבור לתוכן

מחפש רסיבר - לשמיעת מוזיקה

Featured Replies

פורסם

היי,

http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=40545

http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=250&CategoryID=185&Page=1

http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=251&CategoryID=185&Page=1

http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=11134

מי מבין הבאים עדיף?

השימושים הם מוזיקה בעיקר, מעט סרטים..

התקציב הוא בערך 1300 ש"ח, אני יודע שזה לא הרבה אבל זה מה יש.

מבקש לא להציע משומש ולא מגבר סטראו... אני צריך רסיבר.

אם ישנן עוד הצעות שלא הופיעו פה, אדרבה

תודה מראש

פורסם

אל תתקרב לא לקנווד ולא ל jvc מניסיון

הימאהה הכי נורמאלי אבל גם לא משהו לפי דעתי תחסוך עוד כסף אם אתה יכול להגיע ל 1600 אתה יכול לקנות פיוניר שזה רסיבר פצצה!

יום טוב!!

פורסם

אל תתקרב ליאמהה אם אתה רוצה אותו בעיקר למוזיקה.

אם הפיוניר הזולים טובים כמו האחים היקרים שלהם, הם לדעתי יהיו הבחירה הטובה ביותר.

תבדוק גם את הרמן-קרדון ומרנץ...

פורסם
  • מחבר

למה לא ימהה למוזיקה? ולמה לא להתקרב ל Kenwood? הוא דווקא נראה נחמד.

פורסם

YAMAHA אלו רסיברים שטובים בעיקר לסרטים שכן למוזיקה יש להם צליל מתכתי וקר.

הרסיברים של KENWOOD אינם טובים מכיוון שהיריבים מציגים אלטרנטיבות טובות יותר באותו המחיר. עדיף לקנות רסיבר של חברה אשר מתעסקת בתחום המוזיקה בצורה נרחבת ולא מייצרת גם מיקסרים.

ב-1,300 ש"ח הייתי בודק רסיברים של TEAC ו-MARANTZ.

במידה והנך יכול להעלות את התקציב בכ-300 ש"ח תוכל למצוא אלטרנטיבות טובות משמעותית כגון ה-DENON 1604.

מדוע הנך מתעקש על רסיבר למוזיקה?

פורסם
  • מחבר

יש רסיבר שיכול להתחרות מבחינת ביצועים/מחיר בקנווד שעולה 200$?

רסיברים של MARANTZ מתחילים ב2000 ש"ח... על TEAC מעולם לא שמעתי...

ה DENON שהצעת מספק רק 2x75... זה לא קצת חלש?

ההתעקשות לרסיבר ולא מגבר סטראו היא בגלל שבכל זאת יש DVD וכן יעשה שימוש בקולנוע ביתי אם כי מועט.

עוד סיבה היא שצריך שיהיה רדיו.

פורסם

אני ממליץ על YAMAHA, מכח ההרגל שלי של +12 שנים  ;D

לא ממליץ על KENWOOD, לדעתי גרועים מאוד.

כנס לחנות רצינית, תביא איתך דיסק שאתה מכיר טוב (אני הולך עם Dark Side Of The Moon) ותשמה כמה רסיברים עם אותם רמקולים ותחליט.

פורסם
  • מחבר

דווקא יש לי רסיבר של Kenwood ואני מאוד מרוצה ממנו.

זה לא כזה פשוט להכנס לחנות ולהחליט.. אני צריך לעמוד פה במגבלת תקציב.

אם לא היה לי תקציב מוגבל, הבחירה הייתה הרבה יותר קלה.

שלא נדבר על זה שאני צריך גם לדחוס 2 רמקולים רצפתיים ב-2000 ש"ח :s07:

פורסם

תראה, מוסיקה זה דבר סובייקטיבי, תלוי בשמיעה שלך, סוגי מוסיקה שאתה שומע והרגלים קודמים.

יש נתונים יבשים של היצרן כמו הספק ו-THD אבל יש הבדל בשמע בין רסיברים שונים, אתה צריך להתאים רסיבר לשמיעה שלך.

התהליך לא פשוט אבל אין הרבה אופציות...

ללא מסגרת תקציב גם אני לא הייתי צריך לבחור ;D :

http://hometheaterhifi.com/volume_12_2/denon-avr-5805-receiver-5-2005-part-1.html

פורסם

הנך מתכנן לרכוש רמקולים ב-2,000 ש"ח נוספים או שזה אותו התקציב, כלומר 700 ש"ח לרמקולים?

המלצתי היא קודם כל לבחור את הרמקול ורק אז את הרסיבר שכן יש להתאים בין ה-2 וכמו כן הרמקול משפיע יותר מהרסיבר על התוצאה הסופית.

יש רסיבר שיכול להתחרות מבחינת ביצועים/מחיר בקנווד שעולה 200$?

רסיברים של MARANTZ מתחילים ב2000 ש"ח... על TEAC מעולם לא שמעתי...

ה DENON שהצעת מספק רק 2x75... זה לא קצת חלש?

ההתעקשות לרסיבר ולא מגבר סטראו היא בגלל שבכל זאת יש DVD וכן יעשה שימוש בקולנוע ביתי אם כי מועט.

עוד סיבה היא שצריך שיהיה רדיו.

מה ההגדרה שלך לביצועים ברסיבר של KENWOOD? שהוא עובד? הרסיבר הזה לא טוב מבחינת ווקלית.

העובדה שרשום כי המחיר הוא 2,000 ש"ח לא אומרת כי זהו המחיר הסופי. תיכנס לחנויות ותראה איך המחיר פתאום נהיה נחמד יותר.

העובדה שלא שמעת על TEAC הופכת אותם לחברה לא טובה? בתחום האודיו, על 70% מהחברות לא שמעת בחיים שלך.

הספק של 75W ל-2 ערוצים הינו די והותר (בהנחה שהרמקולים אינם קשים לדחיפה). אתה תנצל בקושי חצי מהכוח הזה וגם זה לא בטוח.\

ישנם רסיברי סטריאו אשר מגיעים עם טיונר.

פורסם
  • מחבר

התקציב אמור להיות בין 2500 ל-3500 לרסיבר + רמקולים רצפתיים..

וכנראה שזה יהיה קודם רסיבר ואז רמקולים כי פשוט אין כסף כרגע לקנות את שניהם ביחד.

לא אמרתי ש TEAC חברה לא טובה...

בכל מקרה, המסקנה היא שהמינימום שבמינימום יהיה 1600 ש"ח לרסיבר?

אם כן, מה עדיף, הDENON שהצעת לי או Pioneer במחיר דומה? או שאולי בכלל Marantz? (אם בכלל ניתן למצוא רסיבר שלהם בכזה מחיר).

בקשר לרמקולים, אילו חברות טובות וממה כדאי להתרחק?

פורסם

סליחה על שאני מתפרץ לת'רד הזה, אבל אני מעוניין לרכוש רסיבר אודיו/וידאו בעיקר עבור קולנוע בייתי אבל גם למוסיקה (לא מוסיקה קלאסית או ג'אז).

התקציב שלי הוא עד 2,500 ש"ח (אני לא מעוניין למתוח את התקציב מעבר לכך).

ההתלבטות הסופית שלי היא בין Yamaha RX-V450 (ב-1950 ש"ח) ל-Marantz SR-4500 (ב-2,400 ש"ח).

לפי מה שהבנתי, הימאהה טוב לקולנוע בייתי אבל במוסיקה (וגם בקטעים מסויימים בסרטים) הוא מדגיש את הבאסים באופן בולט שעשוי להפריע.

אנטולי המליץ לי ללכת על המארנץ, ובעיקרון אני די נוטה לבחור בו, אבל השאלה שלי היא שמאחר והשימוש העיקרי של הרסיבר הוא לקולנוע בייתי ופחות למוסיקה, האם המארנץ שבעיקרון מומלץ למוסיקה יכול לספק חווייה עשירה של קולנוע בייתי בסאונד היקפי 5.1 שכולל אפקטים מורגשים של צליל היקפי, והרגשת פיצוצים חזקים דרך סאב וופר של "10 (הרמקולים שאני מתכוון לקנות הם Warfedal Diamond 8 או Diamond 9)?

פורסם

הרסיברים של MARANTZ נחשבים למוזיקליים הרבה יותר מהרסיברים של YAMAHA. הם נותנים גם ביצועים טובים בקולנוע ביתי. עליך לשמוע את הרסיבר הזה ולהחליט רק לאחר מכן. ישנה סבירות כי תאהב את תוספת הבאס של ה-YAMAHA (כל אחד והטעם שלו). אף פעם לא התאמתי את הרסיבר הזה עם סדרות ה-DIAMOND ועל כן אינני יכול לתת תשובה חד משמעית על טיב השילוב הזה.

התקציב אמור להיות בין 2500 ל-3500 לרסיבר + רמקולים רצפתיים..

וכנראה שזה יהיה קודם רסיבר ואז רמקולים כי פשוט אין כסף כרגע לקנות את שניהם ביחד.

לא אמרתי ש TEAC חברה לא טובה...

בכל מקרה, המסקנה היא שהמינימום שבמינימום יהיה 1600 ש"ח לרסיבר?

אם כן, מה עדיף, הDENON שהצעת לי או Pioneer במחיר דומה? או שאולי בכלל Marantz? (אם בכלל ניתן למצוא רסיבר שלהם בכזה מחיר).

בקשר לרמקולים, אילו חברות טובות וממה כדאי להתרחק?

המלצתי היא לרכוש קודם כל את הרמקולים שהנך מחפש שכן יותר קל להתאים רסיבר לרמקולים ולא ההפך. במידה ותקנה רסיבר לפני הרמקולים תצטרך להסתובב איתו לכל מקום (או לוודא את קיומו בחנות) ולהתאים לו רמקולים. במידה ולא תעשה זאת הנך מסתכן ברכישת רמקולים אשר לא מתאימים לרסיבר והדבר עלול להוביל לסאונד שלא שווה את ההשקעה הרבה.

במידה ותרכוש רמקולים לפני כן יהיה לך קל יותר להתאים רסיבר במידה והם יהיו נפוצים כמו ה-KEF Q1 או המדפיים של TANNOY/JAMO/DALI.

במידה והנך מתעקש על רצפתיים הייתי ממליץ על הקדמיים בסדרת ה-DIAMOND 8 של WHARFEDALE. למרות שהנני ממליץ בחום לקחת מדפיים בתקציב זה.

בכל מקרה תתרחק מסדרת ה-E של JBL. סדרה גרועה ביותר.

המלצתי היא לשמוע את ה-MARANTZ וה-DENON בעצמך שכן הם מפיקים צליל שונה ועליך להחליט איזה מהם יותר מתאים לטעם המוזיקלי שלך.

פורסם

בתקציב של 1600 שקלים, או DENON 1604, או MARANTZ 4400. שני מכשירים טובים יחסית למחירם. הפיונירים גם סבבה, אבל אישית לא הייתי הולך עליהם.

בנוגע ל-SR4500, המחיר שצויין פה גבוה מאוד. אני ראיתי אותו בחנות ב-2000 שקלים. וזה אפשרי מאוד למצוא אותו במחיר דומה.

אני שידכתי בעבר Diamond 8 מהרצפתיים עם רסיברים של ימאה. התוצאה לא הייתה טובה במיוחד. הבאס היה חזק (כיאה לימאה) אבל הצליל לא היה טוב בכלל.

ד"א, כדאי מאוד לשקול רמקולים של omega, אילו הם רמקולים מיוצרים בארץ, אני שמעתי כמה דגמים ואהבתי, והמחיר שלהם לא גבוה בכלל ביחס לתמורה שלהם.

כמו כן, ימאה לא מתאימים למוזיקה שהיא לא טראנס/שחורה. הסיבה היא שלימאה אין אפשרות להוציא אות זהה לאות הנכנס. המגבר מוסיף הרבה באס, דבר שלא כל אחד אוהב.

Anatoli

פורסם

אם אתה רוצה רק לשמוע מוזיקה אני הייתי אומר לך לקנות מגבר סטריאו של ROTEL

אבל אם אתה רוצה רסיבר בתציב הזה אז MARANTZ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים