פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים שלום, קיבלתי כרגע מחשב חדש שהותקן עליו ווינדוס לטענתםלא משנה כרגע איזה כי זה לא מחשב רציני..בקיצור הוא לא מפעיל את הווינדוס ולא עושה BOOT בכלל מ CD או מההארד דיסק, אין לי מושג מה זה יכול להיותועוד דבר, שמכבים אותו, העכבר והמקלדת נשארים דלוקים וזה מבזבז חשמל.למה הם לא נכבים?
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים לפני שהווינדווס אמור לעלות תלחץ F8 הרבה פעמים עד שתגיע למסך בחירה... ככה ניראה לי תוכל לדעת אם מותקן שם ווינדווסבקשר לBOOT, כנס לCMOS ותגדיר את סדר הBOOT ככה:CDROMHDFLOPPYבקשר לעכבר והמקלדת אני לא יודע
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים מחבר זה הבעיה, הוא לא עושה לי BOOT בכלל כאילו הוא מפעיל אבל הוא לא מזהה את הסידירום של הווינדוס (שהוא פועל אגב)ומהפלופי הוא אומר לי להכניס דיסקט איתחול ומההארד דיסק הוא בכלל לא עושה בוט
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים אתה מצליך לפחות להכנס לביוס?אם יש לך את הדיסק ואתה מצליח להכנס לביוס אתה יכול לנסות להתקין מחדש..תמיד צריך לבקש מן החברות להדליק את המחשב בחברה אני קניתי מחשב חדש שמותקן עליו WIN XP HOME והמחשב לא נידלק אצליהם אחרי כמה זמן הם תיקנו את זה, מן הסתם אם הייתי מחזיר להם את זה למחרת הם היו אומרים שאולי הרסתי משהו בחיבורים או משהו דומה ולא לוקחים אחריות..
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים מחבר לא זה לא זה לא נגעתי בשום חיבור או משהו ככה קיבלתי את זה ברגע שיש דיסק או דיסקט איתחול זה בכלל לא מזהה אותם, זאת הבעיה. זה רושם NOT FOUND בשניהם
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים תבדוק שכל הכוננים מוגדרים נכון בBOOT SEQUENCE בביוס ושהג'מפרים במקום הנכון
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים מחבר בביוס זה מזהה אותם, זה הורכב בחברה אז לא נראה לי שיש בעיה עם הג'מפרים וכל זהזה לוח מוזר של MITSONY או משהוזה סתם מחשב שקיבלנו.. אבל זה מוזר שזה לא עולה
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים יש עדיין אחריות על המחשב זה מחשב חדש אתה יכול לבקש במקום שיבדקו מה הבעיה במקום להסתבך..אחרי הכול כאשר המחשב הגיע אליך הוא לא פעל אז זה משהו שהחברה לא בדקה או שמה לב אילו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.