פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים שלוםרציתי לדעת האם מישהו קנה פעם מאתר amazon.com? כי אני רוצה לקנות נגן MP3 שמצאתי באתר אבל אני לא יודע אם זה בטוח לקנות משם או לא.. האם מישהו ניסה?
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים קודם כל שנה כותרת למשהו יותר אינפורמטיבי.כן,אני מזמין מאמאזון עוד מ 1998 אתר רציני ביותר.אתה לא יכול להזמין מוצרי אלקטרוניקה (כמו לשל נגנים) מאמאזון ישירות לישראל.
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים אז למה שאני מנסה לקנות מאמזון הם אומרים לי שהם לא יכולים לשלוח למדינה שאני חי בה...וזה רק משחק מחשב...
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים כי אתה לא נכנסת ל FAQ שלהם...Only the following items can be shipped to destinations outside the U.S.: * books * DVDs * music * VHS videos
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים אני יכול לקנות משם ספרים, ומוזיקה וישלחו לי את זה לארץ?מגניב... הייתי בטוח שלא שולחים היום כלום.
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים כן, אבל הייתי בטוח שהם הפסיקו גם את זה.אגבכמה עולה המשלוח שלהם?(או שמעל סכום מסויים זה חינם?)
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים משלוח של נגיד כמה סרטים או כמה ספרים (אם אתה עובר משקל מסויים אז זה כבר יותר) $6 למשלוח הרגיל (הכי איטי,בין 4-12 שבועות אם אני לא טועה).אני הזמנתי ב pre order את מלחמת הכוכבים 3 (אני חובב NTSC) ויצא לי הכל כולל משלוח $21.96 שזה יותר זול למשל מלייזר קלאב (גירסת ה NTSC).
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים זה לא ממש תלוי בהם, מה מותר או אסור לשלוח אל מחוץ לארה"ב קבוע בחוקי המכס שלהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.