פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים קניתי לחבר שלי את הספק cooler master extreme power 430wחיברתי אותו למחשב הכל היה טוב. התחלתי להתקין ווינדוס הכל עבר בהצלחהסגרתי את המחשב. כעבור זמן מה באתי להפעיל אותו שוב הוא נפתח....אבל במסך איני רואה כלום........שיקחתי עם הכרטיס מסך עם המחשב ועם הספק....וכלום.........(וכן חיברתי את החשמל לכרטיס המסך r9800pro)החלטתי לקחת את הספק הישן ולבדוק- ומה אני רואה? שהוא פתאום כן עובד......רק עם הספק החדש הוא לא עובד.........בדקתי עם כרטיס מסך אחר שלא מצריך חיבור חשמל וגם עובד......הקיצר ממש מוזר......ומה עוד אני רוצה לציין שחיבור החשמל של הכרטיס הוא חיבור רגיל כמו של סידירום או כונן קשיח- אז ככה שהחלפתי בין החיבורים ושיחקתי- ואין שום דבר לא מפעיל אותו.......איך זה יכול להיות כזה דבר?
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים מחבר טוב אז ככה כשאני מחבר כרטיס מסך אחר שמצריך חיבור חשמל אבל שונה מההוא(חיבור כמו של כונן a)אז הכל עובד טוב.ניסיתי גם את הכרטיס הרגיל זה שלא עובד ולחבר את המסך דרך dvi ומה שאני רואה זה צבעים כאלה על המסך.....משו לא מובן.....שמתי לב למשו מוזר בספק הזה... שחסר לו פין אחד בחיבור ה20 פיןובביוס איפה שהוא מראה מתחים במינוס 5 וולט הוא מראה 0......יש מצב שזה בגלל זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.