עבור לתוכן

המחשב קופא בעת צפייה בסרט

Featured Replies

פורסם

כשאני "צופה" בסרט במחשב, המחשב נתקע לי לכמה דקות: כלומר המסך קופא, העכבר והמקלדת לא מגיבים, אבל לעומת זאת הסאונד ממשיך לפעול, תקלה זו קורה כל 5-15 דקות במהלך צפייה בסרט, התקלה מסתיימת מעצמה עם רעש סאונד חזק ואז כל מה שקפא בוידאו רץ במהירות עד לנקודה שנשמע הסאונד, והכל ממשיך כרגיל(עד התקלה הבאה).

ניסיתי להעתיק את הסרט למחשב, ניסיתי מספר נגנים, התקנתי והסרתי את תוכנת קידוד הסרטים (K-lite Codec 2.53).

בעיה נוספת שקורה מידי פעם בלי קשר לסרט היא שנמחקים לי פיקסלים בצורת שורות לרוחב המסך(המסך נראה כאילו נחתך לרוחב דק דק ע"י אהרוני).

חשוב לציין שזהו מחשב חדש AMD 939 זכרון דואל 256 C2.5

תודה מראש על העזרה.

אני לא יודע אם זו בעיה של תוכנה או חומרה

פורסם

ניסית לעדכן את הדרייברים של הכרטיס מסך?

פורסם

זה קורה לך בכל הסרטים או רק בסרט ספציפי ?

איזה כרטיס מסך יש לך ?

כי הייתה לי אותה בעייה עם כרטיס מסך יש התמונה הייתה קופאת אבל האודיו היה ממשיך ואחרי כמה שניות התמונה היתה מגיע לאותה מקודה של האודיו

פורסם
  • מחבר

כן זה קורה לי עם כל הסרטים בכל הסוגים בכל התוכנות, עדכתי את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי, הכרטיס הוא GIGABYTE GF6200

פורסם
  • מחבר

כתבת שגם לך זה היה קורה, זה אומר שכבר לא קורה, איך פתרת את הבעיה?

פורסם

שמתי לב עכשיו שבהודעה הקודמת חסר "ן" רציתי לכתוב שהכרטיס מסך ישן

כלומר לכרטיס מסך לא היה מספיק כוח עיבוד ולכן הוא לא עבד בקצב של הקול כשהחלפתי לכרטיס מסך יותר טוב הבעיה נפתרה

זה למה שאלתי איזה כרטיס מסך יש לך אבל זה נראה שיש לך כרטיס מסך סבבה ככה שזה לא אמור להיות בעיה .

שמת לב ממתי זה התחיל ? אולי אחרי שהורדת דריבים חדשים או דרברים לא תואמים ?

אני שואל את זה כי אצלי היתה בעיה אחרי שעידכנתי את הדרבירים של הכרטיס מסך מ nvidia אז כל הסרטים היו מאוד מאוד בהירים אז הייתי צריך להחליף לדרייבר יותר ישן דבר שפתר לי את הבעיה

פורסם
  • מחבר

כבר לא קופא!!!!

כעת אני רואה סרטים בצורה חלקה, אני רוצה להסביר איך הבעיה נפתרה למקרה ולעוד מישהו יקרה הדבר:

1)התקנתי מחדש את הדרבייר של הכרטיס מסך, אך הפעם מהאינטרנט, גרסה חדשה יותר, למרות שזה מחשב חדש.

2)הסרתי את המקדדים שהיו לי והתקנתי:XVID,DVIX ןAC3

3)התקנתי SPYWARE

לא יודע מה מהם פתר את הבעיה, אבל אני בטוח שכל אחד עזר בדרך שלו.

בכל אופן תודה על העזרה, אחלה פורום!

תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים