פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים פעם בכמה ימים אני מרגיש פתאום שהמחשב נהיה איטי מאוד! אני נכנס למנהל המשימות ורואה תהליך בשם CMD.EXE שתופס את כל הזיכרון! הנה התמונה: מה לעשות? איך אני מעיף את זה?
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים cmd is a windows process meant to allow command prompt to the computer.if i had to guess i would say someone is hacking, but like i just said, only a guess.do you have updated anti-virus software installed ?did you check for any type of spyware ?("End Process" fails to work on it ?)
פורסם 2005 בספטמבר 2220 שנים מחבר יש לי נורטון 2005 אנטי ספייוואר +ביט דיפנדר 9התהליך הזה פועל בערך פעם-פעמיים ביום בדרך כלל אחריי ריסטואין בעיה להעיף אותו בסיום משימה!הוא גם לא חוזר כל כך מהר!
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים מחבר היה לי איזה טורייאני במחשב! הקובץ dllhost32.exe גרם לכך שה CMD יעלה כל הזמן והיה עוד איזה קובץ pokapoka16 משו כזה שהיה גורם לייצירת קבצים מסויימים בTEMP ותמיד הייתי מסיר אותם במצב בטוח והם היו חוזרים! קיצר סידרתי את זה! http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/trojan.elitebar.html guess not אם אין לך מה להגיד פשות תשתוק!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.