פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים יש לי בעיה שכל פעם שאני משחק, מחשב שלי נתקע ואני חייב לעשות ריסט זה קורה לי בכל משחק:s05:נתונים של המחשב :מע' הפעלה WINDOWS XP מעבד 2.8Hzזכרון 512Mכרטיס מסך ATI RADEON 9600
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים קצת יותר פרטים..מה מפרט המחשב שלך? מה הטמפ' של הכרטיס מסך/לוח אם/מעבד?אתה נמצא במקרה באוברקלוק באחד הרכיבים הנ"ל?
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים מחבר קצת יותר פרטים..מה מפרט המחשב שלך? מה הטמפ' של הכרטיס מסך/לוח אם/מעבד?אתה נמצא במקרה באוברקלוק באחד הרכיבים הנ"ל?טמפ' של כרטיס מסך 43=GPU 47=RAMעל כרטיס מסך יש לי גוף קירור ATI SILENCER 1מארז כפי שמופיע בתמונה [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים מחבר קצת יותר פרטים..מה מפרט המחשב שלך? מה הטמפ' של הכרטיס מסך/לוח אם/מעבד?אתה נמצא במקרה באוברקלוק באחד הרכיבים הנ"ל?יש לי מארז של COMPUCASE CI-6a19 גוף קירור על כרטיס מסך ATI SILENCER 1שמתי מאוורר חיצוני שמכניס אוויר לתוך המחשב וזה לא עזרטמפ' של כרטיס מסך : 43= GPU 47=RAM
פורסם 2005 בספטמבר 2220 שנים לא ציינת גם איזה מעבד יש לךהמחשב נתקע בכל משחק או רק במשחק ספציפי?תבדוק אם יש קבצים בספריה c:\windows\minidump מהתקיעות האחרונות
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים ככול הניראה זו בעית חום, גם לי זה קרה פעם, לא ממש היו לי את האמצעים או את הידע כדי להרכיב השהוא חדש אז פשוט פתחתי צד אחד של המארז ...זה עזר !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.