פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים שלוםחבר שלי שיחק במחשב ופיתעום הוא נכבה ואז הוא לא יכול להדליק אותו ממש כמו בהפסקת חשמל אבל הכול מחובר כמו שצריךהוא לקח אותו לתיקון ואמרו לו שזה בעיה במעבדאז השאלה שלי אם זו בעיה במעבד המחשב לא היה צריך לפעול(לא כולו אלה רק המסך ולהראות סימני חיים)?כי הוא מקבל חשמל מין הספק ואז המסך צריך להידלק(לפי בבגיון שלי)תודב מראש
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים מאד מאד מאד לא ניראה לי שזה המעבד.איזה מעבד יש לו? ותפרט קצת יותר על הבעיה קשה להבין מ "המחשב לא נדלק" 1- תוציא את כל הרכיבים המחוברים למחשב תשאיר את המעבד ותעשה בוטלא נדלק המחשב? יכול להיות שזה או הלוח אם או המעבד.נדלק? 2- תחבר זכרונות + כרטיס מסך תפעיל, יש בעיה ולא נדלק? חבר כרטיס מסך חלופי... עובד? (בעיה בכרטיס מסך) לא עובד? (כניראה הלוח אם לא בסדר)כל זה בהנחה שהכל מחובר כמו שצריך, מסך והכל.תזהר מטכנאים שסתם זורקים משפטים כאלה זה דברים שעולים הרבה כסף ויש הרבה רמאים.
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים כנראה החיבור של הכפתור שמפעיל תמחשב לא מחובר..או שקרה משו לספק..אלה האופציות היחידות שעולות לי בראש כרגע..
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים יכול להיות שגם המעבד נפגע אבל בטוח שזו לא הסיבה לכך שאין בוטאם הלוח אם תקין הספק תקין והכפתור הפעלה תקין אבל המעבד פגוםהיה מתקבל מצב שהמאווררים במארז היו נדלקים אבל לא היה קורה שום דבר נוסףהבדיקה הראשונה שצריך לעשות זה לבדוק את הספקתנתק את החיבור 20 פינים של הספק מהלוח ותקצר בין אחד הגידים השחורים לגיד הירוקאם המאוורר בספק לא נדלק אז הספק מת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.