עבור לתוכן

שאלה בקשר לISDN

Featured Replies

פורסם

יש לי קו ISDN (כלומר קו ISDN כפול המכיל 2 קווים, קו ראשי וקו משני, להלן קווים 1 ו 2).

עד לפני שבועיים, השתמשתי בקו 2 ע"מ לגלוש באינטרנט ובקו 1 על מנת לנהל שיחות טלפון....

אבל לאחרונה, נראה כי אני מצליח לבצע תקשורת לאינטרנט דרך קו 2. אני מסוגל להתחבר לרשת רק על ידי קו 1. כל קונפיגורציה שאני מבצע - הן פיזית (חיבור כבל הISDN לשקע השני ביחידת ה NT) והן בתוכנה (הגדרה להשתמש ב ISDN - Line 02 או 01....) מסתיימת בזה שהמחשב עדין מתקשר דרך קו אחד...

האם למישהו יש הצעת פיתרון? או מושג היכן יכולה להיות הבעיה?

בתודה,

untitled

פורסם

הגיע הזמן לעבור ל ADSL!!!!

את הכסף שתחסוך באחזקת קו אחד במקום 2 תשלם את התוספת לספק האינטרנט שעולה 30 דולר במקום 15!

פורסם

לא!! לא!! לא!!

[glow=red,2,300]לא מחברים את ה-isdn לקו 2!!!!

מחברים אותו לחיבור בשם "סופר קו"!!! לא קו אחד ולא קו 2!!! זה רשום לך על המרכזייה של ה-isdn!!![/glow]

פורסם
  • מחבר

לא!! לא!! לא!!

[glow=red,2,300]לא מחברים את ה-isdn לקו 2!!!!

מחברים אותו לחיבור בשם "סופר קו"!!! לא קו אחד ולא קו 2!!! זה רשום לך על המרכזייה של ה-isdn!!![/glow]

אני מודע לזה, על נתב הNT מתוצרת ECI יש ארבע יציאות - קו 1 וקו 2(אנלוגי) ושתי יציאות S (דיגיטלי). ניסיתי לחבר אותו לשתי יציאות ה S.

ובקשר לADSL... זה עדיין יוצא יותר יקר, מלבד העובדה שלא ניתן להתחבר לADSL באיזור מגוריי....

שאלתי הראשונים עודנה עומדת בעינה ונוספת עליה השאלה הבאה:

כיצד אני יכול לבדוק עם כרטיס ה ISDN (מתוצרת Asuscom) תקין?

פורסם

אני התחברתי ל-isdn כשעוד הייתה ספקית האינטרנט isdn net(לפני שבזק קנו אותם) וקניתי כרטיס של fritz שהוא הכרטיס שעומד בתקן של ספקיות האינטרנט בארץ.

הוא קצת יקר, אבל הוא הטוב ביותר...

פורסם

תגידת

שיחות רגילות אתה מצליח לעשות עם B2 ??

פורסם

ISDN עתיק!!!

אם יש לך כבר ISDN ניחא! אבל אם מישהו חושב לעשות ISDN חבל על הזמן!! שידלק ישר לאנטרנט מהיר!!!

(בכל מקרה אני מרוצה מה ADSL שלי)

פורסם
  • מחבר

תגידת

שיחות רגילות אתה מצליח לעשות עם B2 ??

כן, אני מצליח לקיים שיחות רגילות עם 2 הקווים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים