עבור לתוכן

המפרט הסופי שלי. פתוח לדעות\הצעות\הערות\הארות

Featured Replies

פורסם

בעיות גיאומטריות בעכוז שלי. יש לי אחד כזה על מחשב משחקים בחדר ליד. לנשק אותו :-*. לך תראה עליו משחקים וסרטים ותגלוש איתו (למה שהמוכר לא יתן לך לשחק איתו קצת) ואז תראה אם ה"בעיות הגיאומטריות" מפריעות לך. זה מסך הרבה יותר טוב מכל האופציות שדיברנו עליהן בטרד הזה.

זו הודעה מהיום ממישהו שמתעסק עם "גיאומטריה"

עד היום עבדתי עם מסך 17" של CTX בעבודה,

אבל כיוון שאני עובד עם SOLIDWORKS והרבה גרפיקה (הנדסה, מחלקת מכניקה),

אני מתעסק עם הרבה שרטוטים ו3D.

אז היום הביאו לי מסך חדש, CRT מאיזו שהי סיבה (מטומטמת), +VIEWSONIC G90F ורואים בו זוועה !!!

לא ברור , לא חד בכלל, כאבו לי העיניים אחרי 10ד' של עבודה, כל זה לא מובן לי, לפי הביקורות הוא אמור להיות מסך טוב,

והוא גם היה הכי יקר מכל הצעות המחיר (ראו מטושטש גם בהגדרת רזולוציה נמוכה ב 100 הרץ).

כדי למנוע שאלות יותר מאוחר יש לי בעבודה P4 זכרון 2G וכרטיס מסך גרפי QUADRO FX500 לא מדהים אבל מספיק.

בכל אופן מישהו יודע מה לעשות, אני מחזיר את המסך מחר, יש המלצות לגבי מסכים מקצועיים אחרים

לשני השרטטים האחרים יש LG F900P שהוא מצויין, אבל ח.י. (היבואן) הפסיק להביא אותם.

תודה על העזרה.

פורסם
  • מחבר

מעודד, אבל זה ישתלם לקחת אותו ממישהו אחרי שהוא ישתמש בו כבר שנתיים ?

שלא יתחיל לגמגם אחרי כמה זמן :-\

בכל מקרה, תראה -

http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=936

עולה 200 שקל פחות מהP בערך.. עד כמה גדולים ההבדלים ביניהם ?

פורסם

יש דברים בגו (ב 200 שקל). ה B מסך נחמד אך אין לדעתי הבדל גדול בינו לבין הסמסונג.

פורסם
  • מחבר

יש דברים בגו (ב 200 שקל). ה B מסך נחמד אך אין לדעתי הבדל גדול בינו לבין הסמסונג.

מה זה "גו" ? ::)

בכל מקרה, אתה ממליץ לקחת את היד שנייה ?

פורסם

אני ממליץ על ה F900P. אם אתה יכול להשיג אחד במחיר טוב, ששמור טוב ותקין, עם שנת אחריות נוספת (הוא צריך לבוא עם 3 שנות אחריות, ואמרת שהוא בן שנתיים), אז בהחלט.

פורסם
  • מחבר

אני ממליץ על ה F900P. אם אתה יכול להשיג אחד במחיר טוב, ששמור טוב ותקין, עם שנת אחריות נוספת (הוא צריך לבוא עם 3 שנות אחריות, ואמרת שהוא בן שנתיים), אז בהחלט.

אין לו אחריות, הבנאדם אומר שאבא שלו הביא לו אותו מחבר שלו כשהוא הגיע לארץ במחיר טוב ולא הביא להם אחריות משהו כזה :S

פורסם

זה יכול להיות באסה אם תקנה אותו ואחרי חודש הוא ילך. אם הוא רוצה שתקח סיכון כזה שיתן מחיר אולטרה נמוך. אני לא חושב שהייתי קונה משהו כזה בלי אחריות.

בשביל 200 שקל הפרש, לא הייתי יורד ל F900B.

הייתי מוצא דרך לגייס את ההפרש - תשלומים, למשכן את האוטו של אבא, למכור את הבית של השכן, משהו...

או, שהייתי מוותר על ה 19" לטובת 17" איכותי. אפשר לחיות יפה מאוד עם 17".

פורסם
  • מחבר

זה יכול להיות באסה אם תקנה אותו ואחרי חודש הוא ילך. אם הוא רוצה שתקח סיכון כזה שיתן מחיר אולטרה נמוך. אני לא חושב שהייתי קונה משהו כזה בלי אחריות.

בשביל 200 שקל הפרש, לא הייתי יורד ל F900B.

הייתי מוצא דרך לגייס את ההפרש - תשלומים, למשכן את האוטו של אבא, למכור את הבית של השכן, משהו...

או, שהייתי מוותר על ה 19" לטובת 17" איכותי. אפשר לחיות יפה מאוד עם 17".

אמממ אני חושב יש לדוד שלי איזה מסך 19 אינץ' NEC(לא דק ולא שטוח) שהוא לא צריך, אולי אני ייקח אותו ויחסוך לF900P חדש.. אין איזה מסך של IIYAMA עם DIAMONDTRON באותו תקציב?

פורסם

נשמע רעיון טוב.

לא יודע לגבי המסך של IIYAMA.

פורסם
  • מחבר

נשמע רעיון טוב.

לא יודע לגבי המסך של IIYAMA.

aighty then

סתכל איזה מסך פ33ה מצאתי.. מתחבר טוב לצבעים של המחשב ועולה 1150 בנועה, מה גם שהוא של VIEWSONIC  :smile1:  :smile1:  :smile1:

http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/crtmonitors/e2series/e90fplussb/index.htm#specs

אבל בטח הוא גם זבל -_-

נ.ב:

לא קשור אבל יש לך מושג אם העובדים של KSP משתמשים בMX1 ? אני לא יכול להגיע לזיגזג אז אם יש להם אני יכול לקחת קצת   :smile1:

עריכה: קרא מה שרשמתי בהודעה ה"ראשית" של הת'רד על מאווררים...

פורסם

נראה לך ש VIEWSONIC יודעים משהו ש LG או SAMSUNG לא יודעים?

אין לי מושג באיזו משחה משתמשים ב KSP.

פורסם
  • מחבר

נראה לך ש VIEWSONIC יודעים משהו ש LG או SAMSUNG לא יודעים?

אין לי מושג באיזו משחה משתמשים ב KSP.

ממש לא, אבל ידוע שהם חברה של איכות :yelclap:

יש לך מושג איך הדגם הזה ספציפית?

____

כולם ממליצים על MX1 כי אין בו חומרים מתכתיים, פעם שמעת על מישהו עם AS5 שנהרס לו המעבד מזה ? :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

לא שמעתי. עד היום השתמשתי רק ב AS5 ולא נהרס שום מעבד (חמסה, חמסה, חמסה,...טפו, טפו, טפו).

לגבי המאווררים - תן לינק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים