פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים 3000 דולר מההההההההההההההההההההההההההההה שיפרו אחת ב PIMP MY RIDE תנסה לחפש דווקה מחמד כזה בהצלחה
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים פאק, למה לקנות מדבקה בפאקינג 3K דולר?אפשר להדפיס לבד, אפשר להפתשר, אפשר 1001 דברים אחרים, מה הטימטום הזה לקנות מדבקה ב3000 דולר???3 דולר לא הייתי משלם על זה, זה פשוט עשיקה, במחיר הזה היו קונים מערכת שלמה לאוטופשוט אין לי מילים, אפילו מישהו מליונר לא צריך לקנות מדבקה בכזה מחיר
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים מחבר לאוטו יש שני שותפים והם מכינים אותו לתצוגה, הוא אמור להיות מושלם.יש מדבקות לא אורגינליות בעשירית המחיר אבל הם לא יפותלדעתי הם ימכרו אותו בסוף, הם מצפים גם להרוויח כמובן.
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים כשבונים משהו כזה ומשקיעים בו לא עשרות, מאות אלפי שקלים מה זה 3000$ כדי להפוך אותו למושלם בכול פרט? אני הייתי שם את זה.
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים מחבר אל תשכח שזה רכב מאוד ישן בשביל להביא אותו למצב חדש צריך להשקיע כמה חדשי אדםאתה מדבר על עבודה שעושים ביום אחדהפרוייקט מקומי לחלוטין, אני מקווה שיצא מדליק אחרי הכל עובדים עליו אנשי מקצוע מהשורה הראשונה.הבעיה שהם עובדים בעודפי הזמן שיש להם אז לפעמים זה מתקדם ולפעמים נעצר.
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים כמה שאלות1: כמה עלה האוטו?2: היבנתי שאת המנוע הבאת מחו'ל כמה הוא עלה וכמה עלה ליבוא?3: כמה עלה כל הצבע השיופים לא כולל שיפורים עם יש?4: כמה עלה לסדר את הבפנים של האוטו אני מתאר לעצמי שעשו לך תפירות שם5: האם יש שיפורים במנוע?6: האוטו אוכל אחד ל... (דלק)7:איזה מספר ג'אנט הוא יושב? (גלגל)זהו בעצם אם יהיה עוד אני יערוך...
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים מחבר עוד עדכון קטןשבוע הבא מתוכננת שכבה שלישית ואחרונה של הצבע ואז ימשיכו גם לפנים של הרכב[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים גבעה ירוקה אם אפשר לעדכן את הכותרת של הת'רד כל פעם שאתה מעדכן ולציין את העמוד בו העידכון. תודה.הת'רד הזה כל פעם עולה ואי אפשר לדעת אם זה עידכון שלך או אנשים אחרים מגיבים לו.
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים מחבר r link=topic=141824.msg1205854#msg1205854 date=1128337813]כמה שאלות1: כמה עלה האוטו?2: היבנתי שאת המנוע הבאת מחו'ל כמה הוא עלה וכמה עלה ליבוא?3: כמה עלה כל הצבע השיופים לא כולל שיפורים עם יש?4: כמה עלה לסדר את הבפנים של האוטו אני מתאר לעצמי שעשו לך תפירות שם5: האם יש שיפורים במנוע?6: האוטו אוכל אחד ל... (דלק)7:איזה מספר ג'אנט הוא יושב? (גלגל)זהו בעצם אם יהיה עוד אני יערוך...האוטו עלה עד עכשיו כ-200,000 שקלהאוטו הגיע מאיזשהו כפר..המנוע הגיע באופן חוקי עם רשימון יבוא והותקן ברכב על ידי מומחהעבודות הצבע הם חלק רציני מהשיפוץ וגוזל הזמן מספר 1, לפעמים עובד על האוטו איש אחד, לפעמים שניים שלושה ולפעמים אף אחד.עבודות הצבע מתבצעות ע"י מומחים, הואיל ויוצא לי לעקוב אחרי העבודה אפשר לומר שזה החלק שעליו יפלו רוב המשפצים, כמות העבודה הנדרשת מדהימה בהיקפה, אם הם יכולים לצבוע רכב קומפלט ביום אחד הרי שכאן הם זקוקים להרבה ימי עבודה כדי להגיע לתוצאה דומה וגם השיפוץ לא יחזיק יותר משנתים שלוש מאחר ומדובר ברכב ישן.המנוע הגיע ממרוצי ראלי ואני מניח שהוא משופר אבל בצורה אחרת ממה שאתה יכול לצפות אחרי הכל מדובר במנוע שבנוי לפי עקרונות ישנים.לדעתי צריכת הדלק קטסטרופלית..הצמיגים יושבים על ג'אנט 15 ומידתם 235
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים מחבר יוצאת מהצבעלמי שמעוניין לחשב עלויות עלות הצבע השחור (פיגמנט) 2,000 ש"ח (חומר בלבד)עכשיו היא נכנסת לליטושים ואחר כך לשכבה שניה ואחרונה של צבע שחור.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 2020 שנים יפה שבחרת שחור ולא איזה ירוק מזעז\כתום התנתקות או משהו "יפה" אחר. שחור הכי חזק מתכנן פסים או משהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.