עבור לתוכן

התלבטות לגבי מסך לגיימינג ועוד משהו מצחיק עם היבואן של viewsonic

Featured Replies

פורסם

שלום [:

אני החלטתי לקנות מסך חדש לכבוד היומולדת =)

בהתחלה חשבתי על vp191b אבל אחרי זה הבנתי שממש עוד מעט מגיע המחליף שלו [vp930] שעולה 300-400 שקל יותר ממנו ושווה את זה.

למרות שאני משלם את כל הסכום אבא שלי התחרפן מהמחיר והיה בטוח שאפשר למצוא את זה יותר בזול X: הסברתי לו שאין מסכים כאלו במכירות פומביות \ קבוצתיות והוא וויתר.

היום הוא יתקשר לחברה שמייצגת את viewsonic בישראל [הומניטק] ושאל אותם על המסך, האיש מכירות הציע לו לקנות vx912 ואמר לו "המפרט הטכני בדיוק אותו דבר חוץ מהפיווט (התכונה הזאת שאפשר לסובב את המסך) וזה למה המסך הזה כל כך יקר..

אבא שלי אמר לי את זה וגיחגחתי קיבלתי את הטלפון של החברה ודיברתי עם האיש שדיבר עם אבא שלי וקצת קטלתי אותו X:

אני יושב כשאני רואה בול השוואה בין הvp930 לvx912 ומתחיל לירות עברו כל מיני שינויים..

הניגודיות שונה, לפי מה שראיתי הvp930 עובד בטכנולוגיה אחרת..

אז תקשיבו בטח שאני רוצה לחסוך כסף אבל יש מסך שקרוב לביצועים של הvp930 וזול ממנו? חשוב לי מאוד שתהיה איכות תמונה יפה כי אני משחק במשחקים כמו world of warcraft שזה משחק מדהים שלדעתי לראות אותו עם מסך LCD איכותי זה ממש ממש כיף.

מה אתם חושבים על הvx912 

ומה השוני בן 500:1 ל 1:1000

תודה רבה [:

• תגובות 32
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

בבקשהה!!!!!

פורסם

אני סוטה מהעיקר אבל WOW באמת משחק מדהים :xyxthumbs:

פורסם

תקרא את הסטיקי

פורסם
  • מחבר

אין תזכורת למסך vx912

ואני לא צריך שיגידו לי שvp930 הכי טוב.. אני יודע את זה..

רק אני שואל אם זה משתלם..

כי אם יש מסך שאני קונה ב500-1000 שקל פחות ולא מרגיש תהבדל אני לא רוצה סתם להוציא עוד כסף..

פורסם

התשובה היא כן.

ה-VP930B הוא המסך הכי טוב כרגע בשוק ובהחלט שווה להשקיע במסך כזה.

ההתלבטות היחידה שיש לי כרגע בנושא היא האם לקחת אותו או את ה-EIZO S1910. נחכה לעוד ביקורות ונחליט.

לגביי אומניטק: מניסיון אישי שלי וניסיון של חברים, אני יכול לומר לך שהחבר'ה באומניטק חובבנים ותו לא. רובם הגדול של האנשים פה בפורומים מבינים הרבה יותר מכל עובד של אומניטק איך עובד מסך LCD ומה זה בכלל פאנל.

לא מזמן אחד העובדים שלהם ניסה לשכנע חבר שלי שאין הבדל גדול בין הגרסה הישנה והחדשה של ה-VP191 אף ע"פ שהפאנל שונה לחלוטין וזמן התגובה ירד מ-16 ל-8 MS. הוא עוד ניסה לשכנע אותו שב-16 MS לא רואים שום מריחה באף מסך.

נחזור לענייננו: אתה ללא ספק תחוש ותראה את ההבדל בין ה-VP930 למסך אחר שתקנה בגודל דומה. בקטגוריה שלו אין מסך המשתווה אליו מבחינת ביצועים או איכות למיטב ידיעתי. מאוד משתלם.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

למישהו יצא לפגוש מאמר REVIEW על הVP930B ?

גם אני בונה עליו...

רק הגיע לארץ ביום ראשון, צריך לחכות כמה שבועות עד שמחירו יתייצב קצת

פורסם

איך אתה יודע שהוא הגיע ביום ראשון לארץ? אתה בטוח?

הזמנתי כזה כבר לפני חודש ואני עדיין מחכה...

פורסם

כן אני בטוח.

לא משוכנע אם כדאי לרכוש כרגע כי המחירים לא מאוזנים ולא מיוצבים... זה רק הגיע וצריך לתת לזה זמן לרדת.

בכל אופן, על הנייר אחלה מסך, אבל ראינו מספיק "אחלה מסכים" על הנייר שהם זבל.

מומלץ להמתין לסיקורים וחוות דעת ולא לקפוץ בראש.

פורסם

אני יכול להוסיף רק שלאנשי המכירות של אומניטק אין מושג מה האחריות שהם נותנים למסכי ה- LCD. אחרי רבע שעה של ניסיונות בירור עם אשת מכירות והמנהל שלה, כשהתברר לשניהם שהם לא מצליחים להבין את מה שכתוב באתר של ViewSonic, הם נכנעו ואמרו שמה שכתוב שם, יהיה מה שיהיה, זה מה שהם יתנו. :o

פורסם

פיקסל שרוף 1 - חודש אחריות ומחליפים.

יש לכם מושג אם אפשר לחבר אליו את הממיר טלויזיה ולהשתמש בו כטלויזיה לכל דבר, במקרה?

פורסם

מעניין

אם הגיע ליבואן אז בתקווה זה יהיה אצלי בסוף שבוע או תחילת שבוע הבא

נחכה ונראה :)

פורסם

טעות שלי, 3 חודשי אחריות לפיקסלים שרופים.

אני כרגע משתמש ב'AOC LCD 27

אני כלכך לא מבסוט ממנו שאני אחזיר ואקח את ה930 ככל הנראה.

פורסם

עד כמה שידוע לי, יש לוויוסוניק אחריות 0 פיקסלים שרופים... אבל עד שבעה תת-פיקסלים הם לא מחליפים.

התת-פיקסלים הם הצבעוניים, הכי מעצבנים...

מסכים למה שאיתן אומר, המחירים צריכים להתייצב לכיוון מטה... אבל דרוש לנו מישהו שיקבל את המסך מהר ויפרסם את התרשמויותיו 8)

פורסם

זו האחריות (לשלוש שנים), אבל באומניטק לא יודעים את זה! "מה זה sub-pixel?" ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים