עבור לתוכן

האם אני חייב להשתמש ב iTuns על מנת להעביר שירים ל iPod ?

Featured Replies

פורסם

האם חייבים להשתמש ב iTunes על מנת להעביר שירים (שלא לצורך גיבוי) ל iPod ?

או שה iPod משמש ככונן נוסף וניתן פשוט לגרור שירים אליו ?

תודה מראש.

פורסם

אי אפשר...

אתה חייב עם ITUNES שזה אחד החסרונות שלו...

עכשיו יקומו פה כמה ויגידו שאייטונס היא תוכנה נוחה אבל אני מעדיף פשוט לגרור לתוך כונן וזה ובלי כל מיני תוכנות

פורסם

לא חייב ITUNES על מנת לסנכרן IPOD.

הכי מומלץ (במיוחד למי שעובד עם WINAMP) הוא התוסף ל WINAMP אפשר למצוא כאן http://www.mlipod.com/index.php

שנית יש עוד תוכנות שונות ומשונות שאפשר לעבוד איתן על מנת לסנכרן (חלקן אפילו נותנות אפשרות של גרור והשלך לתוך ה IPOD - למשל התוכנות של RED CHAIR.

ספר איזה תוכנה אתה מחפש בדיוק ונוכל להמליץ

פורסם

מניסיון אישי עם anapod של הכיסא האדום , http://www.redchairsoftware.com/anapod/ , שווה כל שקל שהוצא על התוכנה הזאת .

כשעבדתי עם ipod , ולאחר מכן עם שאפל , ואולצתי לשדרג את הרישיון שלי לanapod , אבל בקטנה , הנוחות של התוכנה הזאת ... פשוט אין שום דבר שאפשר להשוות אליה . itunes נותנת פיתרון שלא עולה כסף , אבל מי שלא אוהב את הממשק שלה ולא נראה לו הגיוני להעביר שירים רק דרכה ... anapod זאת התוכנה בשבילו .

* ניתן לקנות רישיונות לפי המכשיר שלכם , גרסאות פרוצות , שכחו מזה , יש לתוכנה מנגנון הפעלה שמבצע רישום של המספר הסידורי של המכשיר שלכם .

פורסם

באמת זה מבאס להעביר כל פעם דרך האייטונס,אני ממש לא מרוצה מהתוכנה הזאת באופן כללי,היא מסובכת בטירוף :P

פורסם

ולא רק שמסובכת... היא גם תוכנה להעביר שירים לנגן... יותר נוח בלי שום תוכנה במיוחד לאלה שלא מסדרים טאגים

פורסם

אבל מה לעשות שאנחנו משתמשי אפל נדפקנו איתה..........אפילו הITUNES 5 שחשבתי שהיא תהיה יותר קלה נהייתה מוסבכת מתמיד וירדתי ל4.9 הנוחה ביותר שמצאתי......אפל חייבים שינוי דרסטי בתוכנה.......חוץ מזה הדבר הכי נחמד שלפני שמעבירים את השירים אפשר לקודד אותם לAAC ממש ישירות(אופצייה נחמדה מאוד...)

פורסם

אפל חייבים שינוי דרסטי בתוכנה...

או לבטל את התוכנה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

האם אפשר להוריד שירים למחשב כף יד עם מערכת הפעלה של חלונות כלומר WM? והשירים ינוגנו או זה רק עבור IPOD

פורסם

מה זאת אומרת רק עבור IPOD?

לIPOD מעבירים רק עם תוכנה

למחשב כף יד (אם אני זוכר נכון) מעבירים בלי תוכנה

פורסם

כוונתי היא שלאחר שהורדתי את השיר האם אני יכול לעבירו למחשב כף היד שלי באמצעות כרטיס זכרון ואז לשים את הכרטיס במחשב כף היד ולשמוע את השיר.

דבר נוסף, כאשר התבקשתי למלא מספר כרטיס אשראי ואת פרטיו היה רשום למטה ארה"ב. האם זה אומר שאני לא יכול לרכוש שירים בחנות ITUNS דרך התוכנה? אני חדש בעסק הזה וכול עזרה תתקבל בברכה.

פורסם

כוונתי היא שלאחר שהורדתי את השיר האם אני יכול לעבירו למחשב כף היד שלי באמצעות כרטיס זכרון ואז לשים את הכרטיס במחשב כף היד ולשמוע את השיר.

מה זה קשור לIPOD או ITUNES?

פורסם

לא יודע מה זה קשור ל IPOD ו ITUNS. כוונתי היא כאשר השיר ירד הוא לא חסום לשמיעה על יד התקן אחר, במקרה הזה מחשב כף יד ולא נגן המוזיקה IPOD. אני לא מכיר את העסק הזה מקרוב כי עוד לא התנסתי בהורדה ושמיעה של שיר מהחנות, מה לגבי שאלתי השנייה?

תודה.

פורסם

לא הבנתי אותך אבל אין שום בעיה לקחת שיר ולהעביר אותו לכרטיס ואז לשמוע במחשב כף יד

פורסם

זאת בדיוק הייתה שאלתי, הבנת אותי נכון :).

לשאלתי השנייה. מדוע איני יכול ליצור חשבון בחנות, לא דרך כרטיס האשראי שלי מכיוון שישראל לא נמצאת ברשימת המדינות מחוץ לארה"ב וגם לא דרך החשבון שלי ב PAYPYL איך בכול זאת אני יוצר חשבון בחנות על מנת לרכוש שירים. שלחתי להם מייל בנושא.

תודה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים