עבור לתוכן

בעיה בכרטיס קול USB

Featured Replies

פורסם

אני משתמש במערכת הפעלה Windows 2000 Professional SP4.

יש לי אוזניות Logitech Premium 30 USB Headset שמתחברות ל-USB (האוזניות כוללות כרטיס קול מובנה).

3186.jpg

כאשר אני מחבר את האוזניות למחשב אז הן מנטרלות את הכרטיס קול ISA במחשב, וכאשר אני מנתק אותן מהמחשב, אז הכרטיס קול ISA פועל.

הבעיה עם האוזניים די מוזרה. צפיתי בסרטון בקובץ MPG (תוך שימוש באוזניות) והסאונד היה בסדר גמור. אחרי כמה דקות, צפיתי בסרטון אחר ולא שמעתי סאונד באוזניות.

ניסיתי להפעיל קבצי וידאו אחרים (כולל כאלה שעבדו בעבר), וגם בהם לא שמעתי סאונד דרך האוזניות. נסיתי גם נגנים שונים (BS Player ,WMP9 ו-VLC), ובאף אחד מהם לא שמעתי סאונד דרך האוזניות.

בעצם, כל מה שאני שומע באוזניות זה את הסאונד של הסרט בווליום ממש אפסי (רחש של נמלה) עם מעין זמזום סטאטי ברקע.

לעומת זאת, שירים בפורמט MP3 אני יכול לשמוע באוזניות בסדר גמור באמצעות Winamp.

דרך אגב, כאשר האוזניות מנותקות, אז הסאונד של הסרטים עובד בסדר גמור דרך הרמקולים שמחוברים לכרטיס קול ISA.

בהתחלה חשבתי שמדובר בתקלה זמנית, אז איתחלתי את המחשב. משזה לא עזר, חשבתי שמדובר בבעיה במערכת הפעלה או בנגנים, אבל הכרטיס קול ISA עובד. אז חשבתי שאולי מדובר בבעיית חומרה והאוזניות פשוט התקלקלו, אל MP3 אני יכול לשמוע בלי בעיה. זה נשמע לי ממש לא הגיוני שהאוזניות לא משמיעות פתאום סאונד של MPG, אבל סאונד של MP3 עובד בסדר גמור.

דרך אגב, לאוזניות אין דרייברים.

אני ממש אובד עצות. :nixweiss:

למישהו יש את האוזניות האלה או דומות להן? ::)

מה עשוייה להיות הבעיה, ואיך אפשר לפתור אותה? ???

פורסם

היי , תסיר את הדרייברים של כרטיס הקול , isa תשים את האוזניות , ואז תתקין את הדרייברים מחדש וזה יעבוד .

בהצחלה

דני

פורסם
  • מחבר

גם לכרטיס קול ISA וגם לכרטיס קול USB אין דרייברים. הם מזוהים באופן אוטומאטי ב-Windows 2000.

בכרטיס קול ISA אין שום בעיה.

הבעיה היא רק בכרטיס קול USB. אבל, זו בעיה מאוד משונה.

באוזניות שמחוברות למחשב עם כרטיס קול USB אינטגרלי לא שומעים סאונד של קבצי וידאו בשום תוכנה שניסיתי (הבעיה נוצרה באופן פתאומי אחרי שצפיתי בסרטון וידאו אחד וניסיתי לצפות בסרטון וידאו אחר). לעומת זאת, אפשר לשמוע באמצעות האוזניות סאונד של קבצי MP3 באמצעות Winamp בסדר גמור.

פורסם

היי

צריך לעשות סידרת בדיקות מאיפה הבעיה נוצרה תלחץ על קליק ימני נייהול, מציג ארועים , ומשהו שקשור ליישום ומערכת . אולי זה קשור ל irq

שמתנגש ביין כרטיס הקול להתקן usb , או שאולי אתה צריך לגשת למנהל התקנים בקר USB אוניברסלי , וב usb root hub תוציא את ה v מכיבוי צריכת חשמל . תבדוק את האפשרויות האלה ותדווח לי .

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי איפה אני צריך לעשות קליק ימני. ה-Windows שלי הוא באנגלית (Windows 2000).

אתה יכול בבקשה להדריך אותי שלב אחרי שלב לאיפה בדיוק ללכת ומה לעשות?

התנגשות של IRQ זה נראה לי מאוד מוזר, שכן לא התקנתי חומרה או תוכנה חדשה, והבעיה נוצרה באופן פתאומי כאשר האוזניות היו מחוברות ליציאת USB במחשב, אחרי שצפיתי בסרטון MPG מסויים ורציתי לצפות בסרטון MPG אחר.

לגבי כיבוי צריכת חשמל, יש לאוזניות לד ירוק שדולק כאשר הן מחוברות ליציאת USB, כך שהן מקבלות חשמל.

עכשיו, איך זה יכול להיות שסאונד של קבצי וידאו לא עובד, בעוד שסאונד של קבצי MP3 כן עובד?

למיטב ידיעתי, התוכנה אחראית על הסאונד בקבצי וידאו ומוסיקה, ולא החומרה של הכרטיס מסך, לא כך?

זה לא הגיוני שהבעיה היא בתוכנה, מכיוון שדרך הרמקולים המחוברים לכרטיס קול ISA הסאונד עובד בסדר.

ניסיתי לחבר את האוזניות ליציאת USB אחרת. מאחר ומדובר ביציאת USB שונה, Windows זיהה התקן חומרה חדש והתקין עבורו את הדרייברים הדרושים באופן אוטומאטי, אך הבעיה נותרה בעינה.

פורסם

קודם כל תראה , איזה כרטיס שהיה קודם לשני אותו צריך לזהות מחדש ואחר כך את מה ששמת אחרון תזהה גם אותו כל אחד בנפרד אחרי אתחול המחשב .

דווח לי

דני

פורסם
  • מחבר

הכרטיס קול ISA מותקן במחשב מאז שקניתי את המחשב.

אין שום בעיה עם הכרטיס קול ISA, ואני חושש להסיר אותו ולבצע התקנה מחדש שלו, כדי לא לפגוע בכרטיס קול שעובד בסדר.

דרך אגב, אף פעם לא הייתי צריך להתקין את הכרטיס קול ISA, מפני ש-Windows זיהה אותו באופן אוטומאטי, ואפילו לא ביקש דרייברים.

את הכרטיס קול USB אני כל הזמן מחבר ומנתק כאשר אני רוצה להשתמש באוזניות, ואז הוא משתלט על הכרטיס קול ISA באופן זמני ומנטרל אותו.

אני תמיד מחבר את האוזניות לאותה יציאת USB. ניסיתי לחבר ליציאת USB אחרת והוא התקין את עצמו באופן אוטומאטי, אבל גם אחרי שאתחלתי את המחשב הבעיה נותרה בעינה.

מה שממש נראה לי מוזר זה שסאונד בקבצי וידאו לא עובד, בעוד שסאונד בקבצי MP3 עובד בסדר גמור. איך זה יכול להיות?

פורסם

היי

אתה ציריך להבין או שכרטיס אייזה או כרטיס ה יו אס בי , אחד מהם השתבש , בגלל שפתחת שתי יישומים . של קול ומערכת וינדוס לא ידעה לאן להפנות את הפקודה . תסיר אותם ותאתחל את המחשב ותתקין כל אחד בנפרד

קודם את האייזה ואת ה יו אס בי תתקין אחר כך . דרך אגב שתי כרטיסי קול למה לך עדיף אחד את היו אס בי .

פורסם
  • מחבר

הכרטיס קול ISA לא השתבש, הוא פועל בסדר גמור.

הבעיה היא בכרטיס קול USB שמשמיע סאונד של MP3, אבל לא משמיע סאונד של קבצי וידאו.

אני לא פתחתי שני יישומים של קול. הפעלתי קובץ MPG אחד באמצעות WMP9, סגרתי את WMP9 והפעלתי קובץ MPG אחר (אחרי כדקה-שתיים), שוב באמצעות WMP9, ואז אירעה התקלה.

אני ממש לא רוצה להסיר את הכרטיס קול ISA ולהתקין אותו מחדש, מכיוון שאז אם משהו ישתבש והוא לא יפעל, אז אני אשאר בלי כרטיס קול במחשב. אין לי מקום בלוח-אם להתקין כרטיס קול PCI, ולא נראה לי שאפשר להשיג כיום כרטיס קול ISA במקום הכרטיס קול הנוכחי שלי (SoundBlaster16) שמשרת אותי כבר המון שנים.

במידה ואכן מדובר בתקלה של דרייברים, ואין דרך אחרת לתיקון התקלה, אז אני מעדיף שלא לגעת בכרטיס קול ISA, ולנסות להתקין Ghost ישן אחרי שאני אקנה את המחשב החדש שלי (אני מקווה שבעוד כמה שבועות, לכל היותר).

לגבי השאלה שלך למה אני משתמש בשני כרטיסי קול, אז הכרטיס קול ISA הוא הכרטיס קול הראשי של המחשב המותקן על הלוח-אם, ואליו מחוברים הרמקולים של המחשב, ואילו הכרטיס קול USB הוא כרטיס קול שמובנה בתוך אוזניות עם מיקרופון שמתחברות למחשב דרך יציאת USB (הוא לא כולל יציאה לרמקולים או משהו כזה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים