עבור לתוכן

בעית <div> ב-FireFox

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

ישל לי בעיה לשלוט במאפיני ה-display של 2 div - ים בדף ה - html שלי כאשר נפתח על ידי דפדפן FireFox.

שני הdiv - ים אמורים לעמוד על אותה משבצת בסגנון כפתורי מצב נסגר/נפתח כלומר כאשר האחד ב"display: none" השני ב":display" (הבנתי שאין לרשום inline בדפדפן FireFox ) אך לצערי בעוד דפדפן IE מבין עניין דפדפן FireFox מתעקש להראותם ביחד או במילים אחרות מתעלם ממאפיני ה-display

אני מניח שdiv מתנהג אחרת בדפדפן זה...איך ניתן להתאימו לשני הדפדפנים?

תודה מראש!

פורסם

האמת היא שמי שעושה את הבעיה זה IE ולא FF.

בכל מקרה, יש בWEBMASTER.ORG.IL מאמרים איך להמנע מהדברים האלו. בהחלט דברים מעצבנים.

פורסם

אני לא חושב שהבנתי. div ההוא אלמנט מסוג block. אם אתה רוצה inline, למה שלא תשתמש ב- span?

ובכל מקרה, קל יותר להבין "למה התכוון המשורר" כשאפשר לראות את הקוד.

פורסם

תראה את הקוד ונפתור לך תבעיה

בכל מקרה תעשה בדיקה קצרה לקוד שלך(שעובד ב-IE) אצל http://validator.w3.org

ותיראה שה-IE ממש לא מבין עניין ושהקוד שלך לא כתוב נכון

פורסם

אם שני ה- DIV אמורים להופיע על אותו שטח בדיוק אני מניח שלכל אחד מהם יש מאפיין CSS position:absolute

בנוסף יכול להיות שהמאפיין z-index יכול לעזור כאן , כלומר שני ה- div - ים יהיו למעשה כל הזמן מוצגים אבל אתה משתמש ב- z-index כדי להציג כל פעם את ה- div הרצוי מעל האחר כך שהוא מסתיר אותו

עוד מאפיין דומה ל- display שיכול לעזור כאן זה ה- visibility עם האפשרויות hidden ו- visible ההבדל בינו ל- display הוא שה- display לא מקצה שטח לאלמנט המוסתר וכל מה שיש מתחת לאלמנט עולה למעלה באופן יחסי, לעומת זאת ה- visibility:hidden מקצה מקום לאלמנט ע"פ הרוחב והגובה המוגדר לו ולכן כל יתר האלמנטים שבאים אחריו שומרים בדיוק על מיקומם היחסי בדף כאשר אתה מחליף בין hidden ל- visible

אני חושב שהמאפיין visibility יותר מתאים לדרישות שאתה מתאר כאן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים