פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים יש לי תופעת ניתוקים של כרטיס הרשת מובנה על הלוח וגם מצב שאי אפשר לחיייגהלוח אסוס P5GD הוחלף וגם המודם ,אבל כאשר אני נכנס למנהל התקנים ובכרטיס רשת מסמן עם העכברהפוך ללא זמין ואחרי מספר שניות הפוך לזמין אז כן אפשר לחייג ולהיכנס לאניטרנט עד לניתוק הבא לסרוגין בקצריםהאם הבעייה נמצאת בכרטיס המובנה בלוח?
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים יתכן שהבעיה היא בדרייברים של הכרטיס רשתוכן יש אפשרות שיש לך מגע רופף בכבל רשת בין המודם ללוח
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים מחבר התקלה מופיעה לסרוגין במיוחד לאחר שהמחשב עובד מעל חצי שעה עד אז הכל תקין האם יכול להיותשרכיב אלקטרוני מתחמם ואז מתחיל הבעיות כי כאשר הוא קר אין ניתוקים וחוסר אפשרות חיוג?
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים אמרת שהחלפת את הלוח ואת המודםהחלפת את הכבלים שמחברים בינהם?תנסה גם לשחק עם הכבל קצת ולראות אם הוא משפיע על הניתוקים
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים מחבר ניסיתי לשחק אם הכבל בכל פעם זה לא שינה כלוםאגב זה שאני הופך את הכרטיס ללא זמין ומחזיר לזמין בלי להדליק את המחשב מחדשזה לא מראה על בעייה פנימית בלוח? וחוץ מזה בדקתי את הגירסה זו האחרונה שיש באתר אסוסובאתר הכרטיס(MARVEL YUKON)יש עוד גירסאות נוספות שלא בטוח שיתאימו (אין עידכון אוטומטי)
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים אם הדרייברים באתר של יצרנית הצ'יפ יותר מעודכנים פשוט תוודא שזה בדיוק אותו צ'יפ ותעדכןמקסימום דרייברים תמיד אפשר לחזור לקודמיםכמו כן תבדוק אם אתה בגירסאת ביוס אחרונהיתכן שיש תיקון לדבר הזה בגירסא מתקדמת יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.