פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים שלום . מע' ההפעלה ( WIN XP) לא עולה. מה שאני רואה זאת ההודעה : boot from atapi cd rom failure disk boot failure insert system disk and press enter. וכשאני מכניס את הדיסק - שום דבר לא עובד. לא מצליח לעשות "תיקון" לא "פירמוט" . למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות?
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים אם יש לך הרד דיסק SATA אז יכול להיות מצב שהדריוור שלו הוסר וכל אין זיהוי של ההרד דיסק , או שהוא פשוט גמור
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים תבדוק בביוס שההארדיסקים והסידי מזוהים נכוןכמו כן תבדוק את סדר הבוט במחשב
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים השאלה אם נגיד יש לך הארדיסק 80GB אם גם בביוס הוא מזוהה בגודל הזה?כמו כן אתה אומר שהמחשב לא מצליח לעשות בוט מהCD, זה דיסק מקורי או גנוב?
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים אם הדיסק מקורי ההארדיסק מזוהה נכוןסדר הבוט הוא דבר ראשון CDאז הסיבה היחידה שלא יהיה לך אפשרות לתיקון או פירמוט היא דיסק פגוםתפנה למיקרוסופט ישראל ותבקש שיחליפו לך את הדיסק
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים מחבר ניסיתי גם עם דיסק אחר (גם כן מקורי) ולא עזר.אולי יש אפשרות "לאפס" את כל ההגדרות או משהו כזה?
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים בביוס אתה יכול לאפס כלומר לטעון את הברירת מחדל או לטעון את האופטימליאחרי האיפוס אל תשכח לבדוק את סדר הבוט שהCD עולה ראשוןכמו כן כשעולה הCD יש רגע שצריך ללחוץ על מקש כלשהו כדי שיעלה מהCD ולא מההארדיסק ההודעה הזאת מופיעה לך ?
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים מחבר ההודעה מופיעה , ואז אני מנסה להעלות דרך ה CD , אבל לא ניתן לעשות כלום - המחשב לא מאפשר לעשות תיקון או לעשות פירמוט - הוא מודיע שאין אפשרות , צריך ללחוץ F3 ואז הוא עושה ריסטרט וחוזר חלילה ...אגב , איך אני מאפס את הביוס ?
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים לפי התיאור שלך הוא מצליח לעלות מהCD אבל לא מצליח בהתקנהאין צורך לאפס ביוסאתה עובד במקרה עם SATA?
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים יתכן שאתה עובד עם הארדיסק SATA ואז אתה צריך בזמן הטעינה של הדרייברים מהדיסק ללחוץ F6 ואחרי זה להכניס דיסקט שמתאים לבקר SATA שיש לך על הלוחבשביל למצוא את הדיסקט המתאים צריך לדעת אם אתה עובד עם SATA ואם כן איזה לוח אם יש לךאו לפחות אם אתה יודע את הלוח אם אז נוכל למצוא לך את הדרייברים ואז תגיע לבית ותנסה
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים מחבר הייעוד כמה פרטים :האפשרות היחידה להתקדם היא רק באמצעות דיסקט התקנה.כשניסיתי להתקין עם הדיסקט , קיבלתי הודעה שאין מספיק שטח פנוי בכונן C , ולכן SETUP לא יכול להמשיך.מה ניתן לעשות ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.